Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Djeca iz SOS Dječjeg sela na "Adventu" s predsjednikom

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik boravila su u Zagrebu, gdje je za njih pripremljen cjelodnevni adventski program koncerata, kina i vožnji gradom, a posjetili su i Ured predsjednika gdje su se pridružili na ručku hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću i njegovoj supruzi Tatjani.

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik na Adventu u Zagrebu boravili su na inicijativu predsjednika Josipovića i gospođe Tatjane Josipović, koji su im se pridružili na jučerašnjem božićnom koncertu 'Klinaca s Ribnjaka' u KD Vatroslav Lisinski. Dok je skupina mlađe djece slušala koncert, stariji su otišli pogledati film u Cinestaru. Nakon programa u Lisinskome svi zajedno posjetili su Ured predsjednika gdje su ručali. Obišli su i adventski sajam na Zrinjevcu, vozili se fijakerima i božićnim tramvajem te klizali na klizalištu Kronplatz Nice Ice na Trgu bana Jelačića.

Njihov je posjet Zagrebu omogućen zahvaljujući donacijama Klinaca s Ribnjaka, KD Vatroslava Lisinskog, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, a sudjelovali su i Cinestar Arena centra, ZET, Klizalište Kronplatz Nice Ice, HBOR i Hrvatska lutrija.

Za SOS Dječje selo Lekenik Hrvatska lutrija donirala je 40.000 kuna, a HBOR 30.000 kuna.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više