Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Djeca iz SOS Dječjeg sela na "Adventu" s predsjednikom

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik boravila su u Zagrebu, gdje je za njih pripremljen cjelodnevni adventski program koncerata, kina i vožnji gradom, a posjetili su i Ured predsjednika gdje su se pridružili na ručku hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću i njegovoj supruzi Tatjani.

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik na Adventu u Zagrebu boravili su na inicijativu predsjednika Josipovića i gospođe Tatjane Josipović, koji su im se pridružili na jučerašnjem božićnom koncertu 'Klinaca s Ribnjaka' u KD Vatroslav Lisinski. Dok je skupina mlađe djece slušala koncert, stariji su otišli pogledati film u Cinestaru. Nakon programa u Lisinskome svi zajedno posjetili su Ured predsjednika gdje su ručali. Obišli su i adventski sajam na Zrinjevcu, vozili se fijakerima i božićnim tramvajem te klizali na klizalištu Kronplatz Nice Ice na Trgu bana Jelačića.

Njihov je posjet Zagrebu omogućen zahvaljujući donacijama Klinaca s Ribnjaka, KD Vatroslava Lisinskog, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, a sudjelovali su i Cinestar Arena centra, ZET, Klizalište Kronplatz Nice Ice, HBOR i Hrvatska lutrija.

Za SOS Dječje selo Lekenik Hrvatska lutrija donirala je 40.000 kuna, a HBOR 30.000 kuna.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više