Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Djeca iz SOS Dječjeg sela na "Adventu" s predsjednikom

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik boravila su u Zagrebu, gdje je za njih pripremljen cjelodnevni adventski program koncerata, kina i vožnji gradom, a posjetili su i Ured predsjednika gdje su se pridružili na ručku hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću i njegovoj supruzi Tatjani.

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik na Adventu u Zagrebu boravili su na inicijativu predsjednika Josipovića i gospođe Tatjane Josipović, koji su im se pridružili na jučerašnjem božićnom koncertu 'Klinaca s Ribnjaka' u KD Vatroslav Lisinski. Dok je skupina mlađe djece slušala koncert, stariji su otišli pogledati film u Cinestaru. Nakon programa u Lisinskome svi zajedno posjetili su Ured predsjednika gdje su ručali. Obišli su i adventski sajam na Zrinjevcu, vozili se fijakerima i božićnim tramvajem te klizali na klizalištu Kronplatz Nice Ice na Trgu bana Jelačića.

Njihov je posjet Zagrebu omogućen zahvaljujući donacijama Klinaca s Ribnjaka, KD Vatroslava Lisinskog, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, a sudjelovali su i Cinestar Arena centra, ZET, Klizalište Kronplatz Nice Ice, HBOR i Hrvatska lutrija.

Za SOS Dječje selo Lekenik Hrvatska lutrija donirala je 40.000 kuna, a HBOR 30.000 kuna.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više