Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Djeca iz SOS Dječjeg sela na "Adventu" s predsjednikom

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik boravila su u Zagrebu, gdje je za njih pripremljen cjelodnevni adventski program koncerata, kina i vožnji gradom, a posjetili su i Ured predsjednika gdje su se pridružili na ručku hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću i njegovoj supruzi Tatjani.

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik na Adventu u Zagrebu boravili su na inicijativu predsjednika Josipovića i gospođe Tatjane Josipović, koji su im se pridružili na jučerašnjem božićnom koncertu 'Klinaca s Ribnjaka' u KD Vatroslav Lisinski. Dok je skupina mlađe djece slušala koncert, stariji su otišli pogledati film u Cinestaru. Nakon programa u Lisinskome svi zajedno posjetili su Ured predsjednika gdje su ručali. Obišli su i adventski sajam na Zrinjevcu, vozili se fijakerima i božićnim tramvajem te klizali na klizalištu Kronplatz Nice Ice na Trgu bana Jelačića.

Njihov je posjet Zagrebu omogućen zahvaljujući donacijama Klinaca s Ribnjaka, KD Vatroslava Lisinskog, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, a sudjelovali su i Cinestar Arena centra, ZET, Klizalište Kronplatz Nice Ice, HBOR i Hrvatska lutrija.

Za SOS Dječje selo Lekenik Hrvatska lutrija donirala je 40.000 kuna, a HBOR 30.000 kuna.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više