Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Sveti Nikola u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Ovih dana veselo je u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Svi stanovnici svim srcem žive duh predstojećih blagdana. Naši prijatelji “Veliki za male” potrudili su se još više uljepšati nam blagodati ovog vremena.

Razveselili su nas simpatičnom predstavom “Balet za nilske konje”, Theatra 054, a naš prostor ispunili su pjesmom slavuja vokalno instrumentalnog sastava “Krijesnice” iz Osijeka.

Na kraju jednog lijepog druženja, naša srca ispunio je lik Svetog Nikole koji nas je darovao lijepim željama i pregrštom slatkiša. Sve to bilo je pod voditeljskom palicom naše drage prijateljice Petre Cicvarić.

Lijepo je imati prijatelje na koje znamo da uvijek možemo računati, koji će nas uveseliti svojom pažnjom i iskrenim prijateljstvom.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više