Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Sveti Nikola u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Ovih dana veselo je u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Svi stanovnici svim srcem žive duh predstojećih blagdana. Naši prijatelji “Veliki za male” potrudili su se još više uljepšati nam blagodati ovog vremena.

Razveselili su nas simpatičnom predstavom “Balet za nilske konje”, Theatra 054, a naš prostor ispunili su pjesmom slavuja vokalno instrumentalnog sastava “Krijesnice” iz Osijeka.

Na kraju jednog lijepog druženja, naša srca ispunio je lik Svetog Nikole koji nas je darovao lijepim željama i pregrštom slatkiša. Sve to bilo je pod voditeljskom palicom naše drage prijateljice Petre Cicvarić.

Lijepo je imati prijatelje na koje znamo da uvijek možemo računati, koji će nas uveseliti svojom pažnjom i iskrenim prijateljstvom.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više