Objavljeno: ponedjeljak, 09.12.2013.

Sveti Nikola u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Ovih dana veselo je u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Svi stanovnici svim srcem žive duh predstojećih blagdana. Naši prijatelji “Veliki za male” potrudili su se još više uljepšati nam blagodati ovog vremena.

Razveselili su nas simpatičnom predstavom “Balet za nilske konje”, Theatra 054, a naš prostor ispunili su pjesmom slavuja vokalno instrumentalnog sastava “Krijesnice” iz Osijeka.

Na kraju jednog lijepog druženja, naša srca ispunio je lik Svetog Nikole koji nas je darovao lijepim željama i pregrštom slatkiša. Sve to bilo je pod voditeljskom palicom naše drage prijateljice Petre Cicvarić.

Lijepo je imati prijatelje na koje znamo da uvijek možemo računati, koji će nas uveseliti svojom pažnjom i iskrenim prijateljstvom.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više