Objavljeno: utorak, 17.12.2013.

Hervis pomaže

Na organiziranom druženju u SOS Dječjem selu Lekenik Hervis je donirao više od 350 pari zimskih cipela djeci SOS dječjih sela.

Hervis je na organiziranom druženju SOS Dječjem selu Hrvatska darovao 350 pari toplih zimskih cipela robne marke Kilimanjaro. Zbog trenutačnih gospodarskih uvjeta mnogi su se u Hrvatskoj našli u nezavidnom financijskom položaju, zato je Hervis i ove godine odlučio pomoći. Ovaj put tako da djeci bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi daruje kvalitetne zimske cipele koje će ih grijati ovih hladnih dana.

»U Hervisu znamo priskočiti u pomoć bližnjima u potrebi, čemu svjedoče mnogobrojni uspješni projekti usmjereni na pomoć različitim deprivilegiranim skupinama ljudi. I u tvrtki Hervis svjesni smo svoje društvene odgovornosti, zato se kontinuirano trudimo pomagati prema svojim najboljim mogućnostima«, rekao je Aleš Černe, direktor tvrtke Hervis Šport in moda.

„Zahvaljujemo Hervisu na donaciji moderne i praktične obuće koja raduje ne samo našu djecu i mlade, nego i SOS mame koje brinu o racionalnosti obiteljske potrošnje. Zahvaljujući upravo ovakvim donacijama u mogućnosti smo našoj djeci pružiti kvalitetnu skrb u vremenu koje pred sve nas stavlja velike izazove. Vaša donacija je došla u prave ruke ili da budem točnija, na prave noge!“, rekla je gospođa Maja Kapec, socijalna radnica u SOS Dječjem selu Lekenik, koja je primila donaciju u ime direktora Maria Čovića.

SOS Dječje selo Hrvatska toplom zimskom obućom opskrbit će djecu iz oba svoja Sela u Lekeniku i Ladimirevcima, ali i mlade iz SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više