Objavljeno: utorak, 17.12.2013.

Hervis pomaže

Na organiziranom druženju u SOS Dječjem selu Lekenik Hervis je donirao više od 350 pari zimskih cipela djeci SOS dječjih sela.

Hervis je na organiziranom druženju SOS Dječjem selu Hrvatska darovao 350 pari toplih zimskih cipela robne marke Kilimanjaro. Zbog trenutačnih gospodarskih uvjeta mnogi su se u Hrvatskoj našli u nezavidnom financijskom položaju, zato je Hervis i ove godine odlučio pomoći. Ovaj put tako da djeci bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi daruje kvalitetne zimske cipele koje će ih grijati ovih hladnih dana.

»U Hervisu znamo priskočiti u pomoć bližnjima u potrebi, čemu svjedoče mnogobrojni uspješni projekti usmjereni na pomoć različitim deprivilegiranim skupinama ljudi. I u tvrtki Hervis svjesni smo svoje društvene odgovornosti, zato se kontinuirano trudimo pomagati prema svojim najboljim mogućnostima«, rekao je Aleš Černe, direktor tvrtke Hervis Šport in moda.

„Zahvaljujemo Hervisu na donaciji moderne i praktične obuće koja raduje ne samo našu djecu i mlade, nego i SOS mame koje brinu o racionalnosti obiteljske potrošnje. Zahvaljujući upravo ovakvim donacijama u mogućnosti smo našoj djeci pružiti kvalitetnu skrb u vremenu koje pred sve nas stavlja velike izazove. Vaša donacija je došla u prave ruke ili da budem točnija, na prave noge!“, rekla je gospođa Maja Kapec, socijalna radnica u SOS Dječjem selu Lekenik, koja je primila donaciju u ime direktora Maria Čovića.

SOS Dječje selo Hrvatska toplom zimskom obućom opskrbit će djecu iz oba svoja Sela u Lekeniku i Ladimirevcima, ali i mlade iz SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više