Objavljeno: četvrtak, 19.12.2013.

PSC Osijek donirao SOS Dječje selo Ladimirevce

Direktor PSC Osijek, Mladen Pejičić, uručio je dva čeka direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoranu Reliću, u ukupnoj vrijednosti od 10.000,00 kuna.

U goste su nas pozvali dugogodišnji prijatelji našeg SOS Dječjeg sela iz PSC-a Osijek, a susret je započeo obilaskom prostora i upoznavanjem sa modelima automobila. Nastavio se obilaskom servisnog prostora uz sigurno vođenje djelatnika PSC Osijek koji su djeci pričali o zanimanjima automehaničar, autolakirer, autoelektričar i pokazali im kako se popravljaju automobili.

Tom prilikom direktor PSC Osijek, Mladen Pejičić, uručio je dva čeka direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoranu Reliću, u ukupnoj vrijednosti od 10.000,00 kuna. Iako su vremena teška, a poslovanje slabije nego proteklih godina, PSC Osijek i ove godine je pronašao način da putem donacije pomogne rad SOS Dječjeg sela Ladimirevci i time pokaže kako stoje uz nas i u teškim vremenima za sve. Za to je zaista potrebno veliko srce i vjera da djeca u SOS obiteljima u Dječjem selu imaju brižan dom i mogućnost ostvarivanja svojih potencijala.

Kako naši prijatelji iz PSC Osijek imaju punu vjeru, dogovorena su i dva razgovora za posao za dvije mlade osobe i vjerujemo da će iskoristiti priliku, a da će budući poslovni odnos biti na obostrano zadovoljstvo. Djeca su iz PSC-a Osijek otišla zadovoljna druženjem i sa slatkim poklonima i za djecu koja nisu bila u mogućnosti doći u posjetu. Zaželjeli smo jedni drugima sretne blagdane i puno uspjeha u idućoj godini sa obećanjem da se i dogodine vidimo zdravi i u prijateljskom okruženju.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više