Objavljeno: četvrtak, 19.12.2013.

PSC Osijek donirao SOS Dječje selo Ladimirevce

Direktor PSC Osijek, Mladen Pejičić, uručio je dva čeka direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoranu Reliću, u ukupnoj vrijednosti od 10.000,00 kuna.

U goste su nas pozvali dugogodišnji prijatelji našeg SOS Dječjeg sela iz PSC-a Osijek, a susret je započeo obilaskom prostora i upoznavanjem sa modelima automobila. Nastavio se obilaskom servisnog prostora uz sigurno vođenje djelatnika PSC Osijek koji su djeci pričali o zanimanjima automehaničar, autolakirer, autoelektričar i pokazali im kako se popravljaju automobili.

Tom prilikom direktor PSC Osijek, Mladen Pejičić, uručio je dva čeka direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoranu Reliću, u ukupnoj vrijednosti od 10.000,00 kuna. Iako su vremena teška, a poslovanje slabije nego proteklih godina, PSC Osijek i ove godine je pronašao način da putem donacije pomogne rad SOS Dječjeg sela Ladimirevci i time pokaže kako stoje uz nas i u teškim vremenima za sve. Za to je zaista potrebno veliko srce i vjera da djeca u SOS obiteljima u Dječjem selu imaju brižan dom i mogućnost ostvarivanja svojih potencijala.

Kako naši prijatelji iz PSC Osijek imaju punu vjeru, dogovorena su i dva razgovora za posao za dvije mlade osobe i vjerujemo da će iskoristiti priliku, a da će budući poslovni odnos biti na obostrano zadovoljstvo. Djeca su iz PSC-a Osijek otišla zadovoljna druženjem i sa slatkim poklonima i za djecu koja nisu bila u mogućnosti doći u posjetu. Zaželjeli smo jedni drugima sretne blagdane i puno uspjeha u idućoj godini sa obećanjem da se i dogodine vidimo zdravi i u prijateljskom okruženju.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više