Objavljeno: četvrtak, 19.12.2013.

PSC Osijek donirao SOS Dječje selo Ladimirevce

Direktor PSC Osijek, Mladen Pejičić, uručio je dva čeka direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoranu Reliću, u ukupnoj vrijednosti od 10.000,00 kuna.

U goste su nas pozvali dugogodišnji prijatelji našeg SOS Dječjeg sela iz PSC-a Osijek, a susret je započeo obilaskom prostora i upoznavanjem sa modelima automobila. Nastavio se obilaskom servisnog prostora uz sigurno vođenje djelatnika PSC Osijek koji su djeci pričali o zanimanjima automehaničar, autolakirer, autoelektričar i pokazali im kako se popravljaju automobili.

Tom prilikom direktor PSC Osijek, Mladen Pejičić, uručio je dva čeka direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoranu Reliću, u ukupnoj vrijednosti od 10.000,00 kuna. Iako su vremena teška, a poslovanje slabije nego proteklih godina, PSC Osijek i ove godine je pronašao način da putem donacije pomogne rad SOS Dječjeg sela Ladimirevci i time pokaže kako stoje uz nas i u teškim vremenima za sve. Za to je zaista potrebno veliko srce i vjera da djeca u SOS obiteljima u Dječjem selu imaju brižan dom i mogućnost ostvarivanja svojih potencijala.

Kako naši prijatelji iz PSC Osijek imaju punu vjeru, dogovorena su i dva razgovora za posao za dvije mlade osobe i vjerujemo da će iskoristiti priliku, a da će budući poslovni odnos biti na obostrano zadovoljstvo. Djeca su iz PSC-a Osijek otišla zadovoljna druženjem i sa slatkim poklonima i za djecu koja nisu bila u mogućnosti doći u posjetu. Zaželjeli smo jedni drugima sretne blagdane i puno uspjeha u idućoj godini sa obećanjem da se i dogodine vidimo zdravi i u prijateljskom okruženju.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više