Objavljeno: utorak, 25.03.2014.

Mazda za SOS dječja sela

Već šestu godinu zaredom, SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda Motor Croatia d.o.o. nastavljaju prijateljstvo koje je iz godine u godinu sve jače i kvalitetnije.

Mazda vjerno prati rad SOS Dječjeg sela Hrvatska donacijama koje olakšavaju potrebe Sela, pa je tako donacijom od 50.000 kuna Mazda pokrila režijske troškove za nekoliko kuća u Selu i za ovu godinu.


Ovogodišnju donaciju organizirali smo na zanimljiv način – uz stručno vodstvo Sanje Srbljinović-Čuček ne samo djeca, nego i predstavnici Mazde izrađivali su origami figurice pri čemu je njihova kreativnost došla do punog izražaja.

Tijekom prethodnih godina Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode i komunalnih usluga za više SOS obitelji, a donirala je i vozilo Mazda3 koje i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama.

Drago nam je Mazda uz nas i u 2014., a vrijedna donacija uvelike će pomoći u pokrivanju režijskih troškova naših SOS obitelji.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više