Objavljeno: utorak, 25.03.2014.

Mazda za SOS dječja sela

Već šestu godinu zaredom, SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda Motor Croatia d.o.o. nastavljaju prijateljstvo koje je iz godine u godinu sve jače i kvalitetnije.

Mazda vjerno prati rad SOS Dječjeg sela Hrvatska donacijama koje olakšavaju potrebe Sela, pa je tako donacijom od 50.000 kuna Mazda pokrila režijske troškove za nekoliko kuća u Selu i za ovu godinu.


Ovogodišnju donaciju organizirali smo na zanimljiv način – uz stručno vodstvo Sanje Srbljinović-Čuček ne samo djeca, nego i predstavnici Mazde izrađivali su origami figurice pri čemu je njihova kreativnost došla do punog izražaja.

Tijekom prethodnih godina Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode i komunalnih usluga za više SOS obitelji, a donirala je i vozilo Mazda3 koje i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama.

Drago nam je Mazda uz nas i u 2014., a vrijedna donacija uvelike će pomoći u pokrivanju režijskih troškova naših SOS obitelji.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više