Objavljeno: utorak, 25.03.2014.

Mazda za SOS dječja sela

Već šestu godinu zaredom, SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda Motor Croatia d.o.o. nastavljaju prijateljstvo koje je iz godine u godinu sve jače i kvalitetnije.

Mazda vjerno prati rad SOS Dječjeg sela Hrvatska donacijama koje olakšavaju potrebe Sela, pa je tako donacijom od 50.000 kuna Mazda pokrila režijske troškove za nekoliko kuća u Selu i za ovu godinu.


Ovogodišnju donaciju organizirali smo na zanimljiv način – uz stručno vodstvo Sanje Srbljinović-Čuček ne samo djeca, nego i predstavnici Mazde izrađivali su origami figurice pri čemu je njihova kreativnost došla do punog izražaja.

Tijekom prethodnih godina Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode i komunalnih usluga za više SOS obitelji, a donirala je i vozilo Mazda3 koje i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama.

Drago nam je Mazda uz nas i u 2014., a vrijedna donacija uvelike će pomoći u pokrivanju režijskih troškova naših SOS obitelji.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više