Objavljeno: utorak, 25.03.2014.

Mazda za SOS dječja sela

Već šestu godinu zaredom, SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda Motor Croatia d.o.o. nastavljaju prijateljstvo koje je iz godine u godinu sve jače i kvalitetnije.

Mazda vjerno prati rad SOS Dječjeg sela Hrvatska donacijama koje olakšavaju potrebe Sela, pa je tako donacijom od 50.000 kuna Mazda pokrila režijske troškove za nekoliko kuća u Selu i za ovu godinu.


Ovogodišnju donaciju organizirali smo na zanimljiv način – uz stručno vodstvo Sanje Srbljinović-Čuček ne samo djeca, nego i predstavnici Mazde izrađivali su origami figurice pri čemu je njihova kreativnost došla do punog izražaja.

Tijekom prethodnih godina Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode i komunalnih usluga za više SOS obitelji, a donirala je i vozilo Mazda3 koje i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama.

Drago nam je Mazda uz nas i u 2014., a vrijedna donacija uvelike će pomoći u pokrivanju režijskih troškova naših SOS obitelji.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više