Objavljeno: utorak, 25.03.2014.

Mazda za SOS dječja sela

Već šestu godinu zaredom, SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda Motor Croatia d.o.o. nastavljaju prijateljstvo koje je iz godine u godinu sve jače i kvalitetnije.

Mazda vjerno prati rad SOS Dječjeg sela Hrvatska donacijama koje olakšavaju potrebe Sela, pa je tako donacijom od 50.000 kuna Mazda pokrila režijske troškove za nekoliko kuća u Selu i za ovu godinu.


Ovogodišnju donaciju organizirali smo na zanimljiv način – uz stručno vodstvo Sanje Srbljinović-Čuček ne samo djeca, nego i predstavnici Mazde izrađivali su origami figurice pri čemu je njihova kreativnost došla do punog izražaja.

Tijekom prethodnih godina Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode i komunalnih usluga za više SOS obitelji, a donirala je i vozilo Mazda3 koje i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama.

Drago nam je Mazda uz nas i u 2014., a vrijedna donacija uvelike će pomoći u pokrivanju režijskih troškova naših SOS obitelji.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više