Objavljeno: ponedjeljak, 14.04.2014.

Humanitarni turnir za djecu

U Borovu naselju održan je humanitarni braniteljski turnir Memorijal Zorana Nojića 2014 za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik, Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju " Vukovarski leptirići" i Centar za rehabilitaciju Sloboština.

Organizirala ga je Udruga branitelja iz Domovinskog rata Gradske plinare Zagreb u suradnji s tvrtkom Prvo plinsko društvo Vukovar. Sudjelovale su ekipe Gradska plinara Zagreb i Gradska plinara Zagreb- Opskrba, Prvo plinsko društvo, INA i HEP Plin Osijek, a pobjedila je ekipa INA-e. Tvrtka Plinacro nije sudjelovala u sportskom dijelu, ali je donirala sredstva.

Prikupljeno je 50 000 kuna od kojih je 10 000 donirano SOS Dječjem selu Lekenik. Donaciju je u ime SOS dječjeg sela primila Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više