Objavljeno: ponedjeljak, 14.04.2014.

Humanitarni turnir za djecu

U Borovu naselju održan je humanitarni braniteljski turnir Memorijal Zorana Nojića 2014 za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik, Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju " Vukovarski leptirići" i Centar za rehabilitaciju Sloboština.

Organizirala ga je Udruga branitelja iz Domovinskog rata Gradske plinare Zagreb u suradnji s tvrtkom Prvo plinsko društvo Vukovar. Sudjelovale su ekipe Gradska plinara Zagreb i Gradska plinara Zagreb- Opskrba, Prvo plinsko društvo, INA i HEP Plin Osijek, a pobjedila je ekipa INA-e. Tvrtka Plinacro nije sudjelovala u sportskom dijelu, ali je donirala sredstva.

Prikupljeno je 50 000 kuna od kojih je 10 000 donirano SOS Dječjem selu Lekenik. Donaciju je u ime SOS dječjeg sela primila Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više