Objavljeno: ponedjeljak, 14.04.2014.

Humanitarni turnir za djecu

U Borovu naselju održan je humanitarni braniteljski turnir Memorijal Zorana Nojića 2014 za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik, Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju " Vukovarski leptirići" i Centar za rehabilitaciju Sloboština.

Organizirala ga je Udruga branitelja iz Domovinskog rata Gradske plinare Zagreb u suradnji s tvrtkom Prvo plinsko društvo Vukovar. Sudjelovale su ekipe Gradska plinara Zagreb i Gradska plinara Zagreb- Opskrba, Prvo plinsko društvo, INA i HEP Plin Osijek, a pobjedila je ekipa INA-e. Tvrtka Plinacro nije sudjelovala u sportskom dijelu, ali je donirala sredstva.

Prikupljeno je 50 000 kuna od kojih je 10 000 donirano SOS Dječjem selu Lekenik. Donaciju je u ime SOS dječjeg sela primila Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više