Objavljeno: ponedjeljak, 14.04.2014.

Humanitarni turnir za djecu

U Borovu naselju održan je humanitarni braniteljski turnir Memorijal Zorana Nojića 2014 za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik, Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju " Vukovarski leptirići" i Centar za rehabilitaciju Sloboština.

Organizirala ga je Udruga branitelja iz Domovinskog rata Gradske plinare Zagreb u suradnji s tvrtkom Prvo plinsko društvo Vukovar. Sudjelovale su ekipe Gradska plinara Zagreb i Gradska plinara Zagreb- Opskrba, Prvo plinsko društvo, INA i HEP Plin Osijek, a pobjedila je ekipa INA-e. Tvrtka Plinacro nije sudjelovala u sportskom dijelu, ali je donirala sredstva.

Prikupljeno je 50 000 kuna od kojih je 10 000 donirano SOS Dječjem selu Lekenik. Donaciju je u ime SOS dječjeg sela primila Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više