Objavljeno: četvrtak, 22.05.2014.

Dođite na 5. SOS biciklijadu u Lekenik!

Pozivamo Vas i članove Vaše obitelji da sudjelujete na 5. SOS biciklijadi koja će se održati u subotu 24. svibnja u 10,00 sati u SOS Dječjem selu Lekenik. Provedite dan u SOS Dječjem selu Lekenik u društvu djece, mladih, zaposlenika i prijatelja SOS Dječjeg sela te vozite svoje ljubimce kroz prekrasan krajolik Lekenika.

SOS biciklijada osmišljena je kao prigodna sportsko-rekreativna aktivnost za pojedince i obitelji, ističe važnost kretanja za zdravlje i mogućnost da se zdravom i zabavnom aktivnošću istodobno bavi cijela obitelj, uključujući i najmlađe
članove. To je i prilika da senzibiliziramo javnost za SOS dječja sela i sve ono što omogućujemo djeci bez roditelja i roditeljske skrbi.
 

Ovogodišnji partner SOS biciklijade, Hrvatske željeznice, omogućile su jedan vagon za smještaj vaših bicikla spolaskom iz Zagreba (Glavni kolodvor) u 9,18 sati za Lekenik s povratkom u 15,43 sati iz Lekenika, pa evo prilke da dođete u SOS Dječje selo Lekenik vlakom! Cijena prijevozne karte za putnike s biciklima koji će putovati na relaciji Zagreb GK - Lekenik – Zagreb GK navedenim vlakovima, (po povlastici 40% od RPC-a) iznositi će 33,80 kn po osobi.

Vozit ćemo biciklističkom stazom iz Lekenika dužine oko 10 km kroz turopoljsku šumu do rijeke Odre. Nakon odmora, vraćamo se u SOS Dječje selo Lekenik gdje nas čeka ručak – gulaš iz kotlića i hrenovke u pecivu. Povratak ćemo začiniti sportskim igrama, vožnjom spretnosti bicikla na poligonu i nogometnom utakmicom.
 

Veselimo se Vašemu dolasku i ovogodišnjoj petoj SOS biciklijadi!

VELIKA ŽELJA
U SOS dječjim selima ispunjavamo male, ali velike želje naše djece. Pozivamo Vas da nam se pridružite te pomognete u održavanju bicikla, kupnji novih i popravcima starih uplatom!
Imate li bicikl koji ne vozite, darujte ga!


Bude li izrazito loše vrijeme odgađamo biciklijadu, a informacije o novom datumu održavanja objavit ćemo na www.sos-dsh.hr

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više