Objavljeno: četvrtak, 12.06.2014.

Održana je 23. Skupština udruge

Redovna 23. Skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 10.lipnja 2014. godine u prostorijama Restaurant Bon Appetit u Zagrebu.

Na Skupštini Udruge SOS Dječje selo Hrvatska prezentirali smo izvješća o radu Udruge za proteklo razdoblje i trenutnih aktivnosti, a ove godine smo izabrali i tri nova člana Udruge, gospođu prof.dr.sc. Tatjanu Josipović, gospođu dipl. iur. Olgu Šarlog- Bavoljak  i gospodina mr. sc. Borna Lulić.

Radosni smo što je nakon dugogodišnjeg prijateljstva gospođa prof.dr.sc. Tatjana Josipović postala članicom Udruge SOS Dječje selo Hrvatska. Svojim članstvom svi novi članovi pridružili su se velikoj obitelji kojoj je glavni cilj pomagati djeci i mladima u SOS dječjim selima u Hrvatskoj.

Na Skupštini je imenovan novi član Predsjedništva Udruge, gospodin Tom Malvet.

Prihvaćeno je i revizorsko mišljenje UHY RUDAN d.o.o. tvrtke za porezno savjetovanje i reviziju za 2013. godinu koje kaže da „financijski izvještaji daju istinit i fer prikaz financijskog položaja SOS Dječjeg sela Hrvatska, na 31. prosinca 2013. godine, rezultata njegovog poslovanja te novčanog tijeka za 2013. godinu, sukladno Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja.“
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više