Objavljeno: četvrtak, 12.06.2014.

Održana je 23. Skupština udruge

Redovna 23. Skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 10.lipnja 2014. godine u prostorijama Restaurant Bon Appetit u Zagrebu.

Na Skupštini Udruge SOS Dječje selo Hrvatska prezentirali smo izvješća o radu Udruge za proteklo razdoblje i trenutnih aktivnosti, a ove godine smo izabrali i tri nova člana Udruge, gospođu prof.dr.sc. Tatjanu Josipović, gospođu dipl. iur. Olgu Šarlog- Bavoljak  i gospodina mr. sc. Borna Lulić.

Radosni smo što je nakon dugogodišnjeg prijateljstva gospođa prof.dr.sc. Tatjana Josipović postala članicom Udruge SOS Dječje selo Hrvatska. Svojim članstvom svi novi članovi pridružili su se velikoj obitelji kojoj je glavni cilj pomagati djeci i mladima u SOS dječjim selima u Hrvatskoj.

Na Skupštini je imenovan novi član Predsjedništva Udruge, gospodin Tom Malvet.

Prihvaćeno je i revizorsko mišljenje UHY RUDAN d.o.o. tvrtke za porezno savjetovanje i reviziju za 2013. godinu koje kaže da „financijski izvještaji daju istinit i fer prikaz financijskog položaja SOS Dječjeg sela Hrvatska, na 31. prosinca 2013. godine, rezultata njegovog poslovanja te novčanog tijeka za 2013. godinu, sukladno Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja.“
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više