Objavljeno: četvrtak, 12.06.2014.

Održana je 23. Skupština udruge

Redovna 23. Skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 10.lipnja 2014. godine u prostorijama Restaurant Bon Appetit u Zagrebu.

Na Skupštini Udruge SOS Dječje selo Hrvatska prezentirali smo izvješća o radu Udruge za proteklo razdoblje i trenutnih aktivnosti, a ove godine smo izabrali i tri nova člana Udruge, gospođu prof.dr.sc. Tatjanu Josipović, gospođu dipl. iur. Olgu Šarlog- Bavoljak  i gospodina mr. sc. Borna Lulić.

Radosni smo što je nakon dugogodišnjeg prijateljstva gospođa prof.dr.sc. Tatjana Josipović postala članicom Udruge SOS Dječje selo Hrvatska. Svojim članstvom svi novi članovi pridružili su se velikoj obitelji kojoj je glavni cilj pomagati djeci i mladima u SOS dječjim selima u Hrvatskoj.

Na Skupštini je imenovan novi član Predsjedništva Udruge, gospodin Tom Malvet.

Prihvaćeno je i revizorsko mišljenje UHY RUDAN d.o.o. tvrtke za porezno savjetovanje i reviziju za 2013. godinu koje kaže da „financijski izvještaji daju istinit i fer prikaz financijskog položaja SOS Dječjeg sela Hrvatska, na 31. prosinca 2013. godine, rezultata njegovog poslovanja te novčanog tijeka za 2013. godinu, sukladno Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja.“
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više