Objavljeno: utorak, 08.07.2014.

Tvrtka Robert Bosch d.o.o. donirala je Bosch kućanske aparate Dječjem selu Lekenik

U okviru planiranih CSR aktivnosti tvrtka Robert Bosch d.o.o. i njezini djelatnici ove godine donirali su kućanske aparate za opremanje kuhinja i kupaonica za kuće SOS Dječjeg sela Lekenik u kojima djeca, bez odgovarajuće roditeljske skrbi, žive sa SOS mamama.

Više od 70 osoba, djelatnika Boscha s obiteljima i djecom provelo je s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik i SOS mamama dan u druženju, igri i zabavi. Djelatnici Boscha uređivali su okoliš, kosili travu, bojali klupe u parku i, uz zabavne animacije, uljepšali dan stanovnicima SOS Dječjeg sela Lekenik. Ovoj aktivnosti pridružili su se i aktivisti kampanje „Čitaj mi!“, prve nacionalne kampanje za poticanje čitanja naglas djeci od najranije dobi. Kampanja "Čitaj mi!" pokrenuta je na Međunarodni dan dječje knjige 2. travnja 2013.

„S obzirom da iznimno pazimo na društvenu i ekološku odgovornost svugdje gdje poslujemo, današnji nam je cilj pomoć, sreća i zadovoljstvo djece Dječjeg sela Lekenik kao i upućivanje poziva drugim kompanijama da nam se pridruže u aktivnostima ovakve vrste“, istaknula je generalna direktorica tvrtke Robert Bosch d.o.o. gospođa Mirsada Kudrić.

Direktor SOS Dječjeg sela Lekenik gospodin Mario Čović tom je prigodom istaknuo:“Uvijek rado ugostimo naše donatore u SOS dječjem selu, raduje nas kada tvrtke poput Robert Bosch d.o.o. prepoznaju potrebe sela i djece o kojoj skrbimo. Zahvaljujemo se na prekrasnoj donaciji koja će nam olakšati svakodnevicu i brigu o djeci u SOS kućama u Lekeniku.“
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više