Objavljeno: utorak, 08.07.2014.

Tvrtka Robert Bosch d.o.o. donirala je Bosch kućanske aparate Dječjem selu Lekenik

U okviru planiranih CSR aktivnosti tvrtka Robert Bosch d.o.o. i njezini djelatnici ove godine donirali su kućanske aparate za opremanje kuhinja i kupaonica za kuće SOS Dječjeg sela Lekenik u kojima djeca, bez odgovarajuće roditeljske skrbi, žive sa SOS mamama.

Više od 70 osoba, djelatnika Boscha s obiteljima i djecom provelo je s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik i SOS mamama dan u druženju, igri i zabavi. Djelatnici Boscha uređivali su okoliš, kosili travu, bojali klupe u parku i, uz zabavne animacije, uljepšali dan stanovnicima SOS Dječjeg sela Lekenik. Ovoj aktivnosti pridružili su se i aktivisti kampanje „Čitaj mi!“, prve nacionalne kampanje za poticanje čitanja naglas djeci od najranije dobi. Kampanja "Čitaj mi!" pokrenuta je na Međunarodni dan dječje knjige 2. travnja 2013.

„S obzirom da iznimno pazimo na društvenu i ekološku odgovornost svugdje gdje poslujemo, današnji nam je cilj pomoć, sreća i zadovoljstvo djece Dječjeg sela Lekenik kao i upućivanje poziva drugim kompanijama da nam se pridruže u aktivnostima ovakve vrste“, istaknula je generalna direktorica tvrtke Robert Bosch d.o.o. gospođa Mirsada Kudrić.

Direktor SOS Dječjeg sela Lekenik gospodin Mario Čović tom je prigodom istaknuo:“Uvijek rado ugostimo naše donatore u SOS dječjem selu, raduje nas kada tvrtke poput Robert Bosch d.o.o. prepoznaju potrebe sela i djece o kojoj skrbimo. Zahvaljujemo se na prekrasnoj donaciji koja će nam olakšati svakodnevicu i brigu o djeci u SOS kućama u Lekeniku.“
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više