Objavljeno: srijeda, 24.09.2014.

HNK Rijeka posjetila SOS Dječje selo Lekenik

Umjesto da zaigraju na igralištu Lekenika, nogometaši Rijeke u vrijeme odgođene Kup utakmice posjetili su SOS Dječje selo Lekenik.

Djecu iz Lekenika najprije su posjetili sportski direktor Srećko Juričić i administrativna direktorica Marina Vela koji su djeci iz SOS sela darovali novčanim iznosom prikupljenim od strane igrača, stručnog stožera i djelatnika kluba, uokvirenim dresom s potpisom svih igrača Rijeke, fotografiju iz TIraspola nakon plasmana u skupinu UEFA Europa lige te klupske majice, šalove, zastavice i ostale rekvizite koje će mališani s ponosom nositi.

Nakon što se pronijela vijest o odgodi utakmice SOS Dječje selo posjetili su i nogometaši Rijeke koji su se na čelu s trenerom Matjažom Kekom i kapetanom Dariom Kneževićem zadržali u kraćem razgovoru s igračima i zajedničkom fotografijom ovjekovječili ovo lijepo druženje.

" Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo ugostiti prijatelje naših prijatelja. Naime, mi imamo dugogodišnju prekrasnu suradnju s nogometnim klubom Lekenik, naša djeca tamo igraju u mlađim uzrasnim kategorijama. Velika nam je čast što smo mogli ugostiti HNK Rijeku koja već dvije godine ima odlične rezultate te nas na prekrasan način predstavlja u Europi. Od srca im hvala u ime sve naše djeci na posjeti i na divnim darovima kojima su pokazali socijalnu dimenziju u ovoj posjeti Lekeniku" – rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više