Objavljeno: ponedjeljak, 06.10.2014.

Tvrtka Vaillant Hrvatska donirala sustave za grijanje SOS Dječjem selu Lekenik i Ladimirevci

Tvrtka Vaillant Hrvatska donirala je SOS Dječjem selu Lekenik i SOS Dječjem selu Ladimirevci opremu za grijanje u vrijednosti od 50.000,00 kn.

Danas je u prostoru Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu, na svečanosti koju je moderirala poznata hrvatska kazališna i televizijska glumica Doris Pinčić Rogoznica, član upravnog odbora Vaillanta, Mario Opačak, uručio simboličan ček gospođi Višnji Tuškan-Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska. Ovom vrijednom donacijom zamijenit će se dotrajali uređaji za grijanje čime će biti osigurana topla i bezbrižna zima za 250 djece i mladih SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Od osnutka kompanije 1874. godine, Vaillant Group pridaje važnost podupiranju društvenih projekata, a svojom strategijom održivosti definira široku skupinu kriterija za društveni angažman. Rezultat toga je pokretanje projekta pod nazivom "Svatko zaslužuje topli dom" koje simbolizira dugotrajno partnerstvo između koncerna Vaillant Group i SOS dječjih sela diljem svijeta, što Vaillant čini ekskluzivnim partnerom za osiguravanje energetski i ekološki učinkovitih sustava grijanja. Lokalno, za Vaillant ova donacija označava početak suradnje sa SOS Dječjim selom Lekenik i Ladimirevci, a u sljedećoj godini planira se suradnja i sa SOS Dječjem selom u Makedoniji za čije je tržište odgovorna tvrtka Vaillant Hrvatska.

"Vrlo smo ponosni što Vaillant kao obiteljska tvrtka ovim putem može proširiti obiteljski duh i obiteljske vrijednosti te pomoći djeci koja trebaju topli dom. Ovaj je humanitarni projekt za nas uistinu poseban jer u svima nama budi prekrasne emocije." izjavio je Mario Opačak, član upravnog odbora Vaillanta.

"Neizmjerno smo zahvalni na Vaillantovoj podršci koja nam je pomogla u održavanju domova za naše SOS obitelji u Lekeniku i Ladimirevcima, nadamo se da će se naša suradnja nastaviti u narednim godinama", zahvalila je Višnja Tuškan-Krupić. "Naša organizacija nastoji stvoriti dom za djecu i mlade koji su, iz bilo kojeg razloga, morali biti odvojeni od svojih obitelji. Nastojimo stvoriti mjesto u kojem će se osjećati kao kod kuće, mjesto u kojem će, u punom smislu, osjetiti toplinu doma, a Vaillant nam je upravo u tome pomogao", dodala je Tuškan-Krupić.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više