Objavljeno: petak, 10.10.2014.

Održan okrugli stol u Lekeniku

Okrugli stol s temom „ Djeca i obitelji u općini Lekenik – izazovi i odgovori SOS Dječjeg sela na potrebe u lokalnoj zajedinici“ održan je 9. listopada 2014. godine u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik.

Organiziran je u suradnji Društva „Naša djeca“ Lekenik, SOS Dječjeg sela Hrvatska i SOS Dječjeg sela Lekenik u sklopu Tjedna djece.

Skupu se predstavio tim novog Programa, a uz predsjednicu i članice Društva Naša djeca na okruglom stolu su prisustvovali zamjenica načelnika općine Lekenik Marica Zlovović, kontakt policajac za općinu Lekenik, Mario Terzić, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović te direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel.

Nakon prezentacije novog programa rada SOS Dječjeg sela, SOS mobilnog tim i savjetovališta prisutni su imali priliku postavljati pitanja, razjasniti nedoumice i raspraviti o potrebama obitelji na području općine Lekenik. Na taj je način suradnja među udrugama i predstavnicima lokalne zajednice produbljena te je svatko mogao pronaći svoju ulogu i doprinos razvoju programa „Brižan dom za svako dijete“.

Svi prisutni složili su se oko jednog; program rada mobilnog tima i savjetovališta potreban je kako bi se odgovorilo na potrebe obitelji iz općine Lekenik, koje su brojne i raznovrsne, te da će zajednički rad, trud i suradnja zasigurno dovesti do promjena.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više