Objavljeno: petak, 10.10.2014.

Održan okrugli stol u Lekeniku

Okrugli stol s temom „ Djeca i obitelji u općini Lekenik – izazovi i odgovori SOS Dječjeg sela na potrebe u lokalnoj zajedinici“ održan je 9. listopada 2014. godine u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik.

Organiziran je u suradnji Društva „Naša djeca“ Lekenik, SOS Dječjeg sela Hrvatska i SOS Dječjeg sela Lekenik u sklopu Tjedna djece.

Skupu se predstavio tim novog Programa, a uz predsjednicu i članice Društva Naša djeca na okruglom stolu su prisustvovali zamjenica načelnika općine Lekenik Marica Zlovović, kontakt policajac za općinu Lekenik, Mario Terzić, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović te direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel.

Nakon prezentacije novog programa rada SOS Dječjeg sela, SOS mobilnog tim i savjetovališta prisutni su imali priliku postavljati pitanja, razjasniti nedoumice i raspraviti o potrebama obitelji na području općine Lekenik. Na taj je način suradnja među udrugama i predstavnicima lokalne zajednice produbljena te je svatko mogao pronaći svoju ulogu i doprinos razvoju programa „Brižan dom za svako dijete“.

Svi prisutni složili su se oko jednog; program rada mobilnog tima i savjetovališta potreban je kako bi se odgovorilo na potrebe obitelji iz općine Lekenik, koje su brojne i raznovrsne, te da će zajednički rad, trud i suradnja zasigurno dovesti do promjena.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više