Objavljeno: petak, 10.10.2014.

Održan okrugli stol u Lekeniku

Okrugli stol s temom „ Djeca i obitelji u općini Lekenik – izazovi i odgovori SOS Dječjeg sela na potrebe u lokalnoj zajedinici“ održan je 9. listopada 2014. godine u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik.

Organiziran je u suradnji Društva „Naša djeca“ Lekenik, SOS Dječjeg sela Hrvatska i SOS Dječjeg sela Lekenik u sklopu Tjedna djece.

Skupu se predstavio tim novog Programa, a uz predsjednicu i članice Društva Naša djeca na okruglom stolu su prisustvovali zamjenica načelnika općine Lekenik Marica Zlovović, kontakt policajac za općinu Lekenik, Mario Terzić, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović te direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel.

Nakon prezentacije novog programa rada SOS Dječjeg sela, SOS mobilnog tim i savjetovališta prisutni su imali priliku postavljati pitanja, razjasniti nedoumice i raspraviti o potrebama obitelji na području općine Lekenik. Na taj je način suradnja među udrugama i predstavnicima lokalne zajednice produbljena te je svatko mogao pronaći svoju ulogu i doprinos razvoju programa „Brižan dom za svako dijete“.

Svi prisutni složili su se oko jednog; program rada mobilnog tima i savjetovališta potreban je kako bi se odgovorilo na potrebe obitelji iz općine Lekenik, koje su brojne i raznovrsne, te da će zajednički rad, trud i suradnja zasigurno dovesti do promjena.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više