Objavljeno: petak, 10.10.2014.

Održan okrugli stol u Lekeniku

Okrugli stol s temom „ Djeca i obitelji u općini Lekenik – izazovi i odgovori SOS Dječjeg sela na potrebe u lokalnoj zajedinici“ održan je 9. listopada 2014. godine u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik.

Organiziran je u suradnji Društva „Naša djeca“ Lekenik, SOS Dječjeg sela Hrvatska i SOS Dječjeg sela Lekenik u sklopu Tjedna djece.

Skupu se predstavio tim novog Programa, a uz predsjednicu i članice Društva Naša djeca na okruglom stolu su prisustvovali zamjenica načelnika općine Lekenik Marica Zlovović, kontakt policajac za općinu Lekenik, Mario Terzić, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović te direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel.

Nakon prezentacije novog programa rada SOS Dječjeg sela, SOS mobilnog tim i savjetovališta prisutni su imali priliku postavljati pitanja, razjasniti nedoumice i raspraviti o potrebama obitelji na području općine Lekenik. Na taj je način suradnja među udrugama i predstavnicima lokalne zajednice produbljena te je svatko mogao pronaći svoju ulogu i doprinos razvoju programa „Brižan dom za svako dijete“.

Svi prisutni složili su se oko jednog; program rada mobilnog tima i savjetovališta potreban je kako bi se odgovorilo na potrebe obitelji iz općine Lekenik, koje su brojne i raznovrsne, te da će zajednički rad, trud i suradnja zasigurno dovesti do promjena.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više