Objavljeno: utorak, 28.04.2009.

Foto-lov na zmajeve

18. travnja u SOS-Dječjem selu Lekenik djeca SOS -Dječjeg sela Lekenik i učenici zagrebačkog SUVAG-a imali su priliku puštati zmajeve na Foto-lovu na zmajeve.


Zmajevi su izrađeni na maketarskim radionicama, a tijekom izložbe, foto-lova učenici su fotografirali svoje zmajeve i  najbolje snimke su nagrađene.

Tvrtka Olympus je omogućila nagrade, foto opremu za male kreativce, nagrade idu najboljoj fotografiji, autoru iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i autoru iz Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora - SUVAG Zagreb.

Foto-lov je organiziran u suradnji s  Zajednicom tehničke kulture Zagreb koji su pomogli  pri izradi zmajeva na radionicama.

"'RTL pomaže djeci" osigurali su sredstva za izradu zmajeva i fotografiranje u SOS- Dječjem selu Lekenik, dok je Zajednica tehničke kulture pokrila troškove maketarske radionice za djecu SUVAG-a.

Ovom događaju prisustvovao je i poznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman, koji je odlučio svoju iduću milenijsku fotografiju sa više od 1000 osoba snimiti upravo u Lekeniku.

Hvala svima koji su pridonjeli ovom kreativnom, zabavnom i edukacijskom projektu!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više