Objavljeno: utorak, 28.04.2009.

Foto-lov na zmajeve

18. travnja u SOS-Dječjem selu Lekenik djeca SOS -Dječjeg sela Lekenik i učenici zagrebačkog SUVAG-a imali su priliku puštati zmajeve na Foto-lovu na zmajeve.


Zmajevi su izrađeni na maketarskim radionicama, a tijekom izložbe, foto-lova učenici su fotografirali svoje zmajeve i  najbolje snimke su nagrađene.

Tvrtka Olympus je omogućila nagrade, foto opremu za male kreativce, nagrade idu najboljoj fotografiji, autoru iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i autoru iz Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora - SUVAG Zagreb.

Foto-lov je organiziran u suradnji s  Zajednicom tehničke kulture Zagreb koji su pomogli  pri izradi zmajeva na radionicama.

"'RTL pomaže djeci" osigurali su sredstva za izradu zmajeva i fotografiranje u SOS- Dječjem selu Lekenik, dok je Zajednica tehničke kulture pokrila troškove maketarske radionice za djecu SUVAG-a.

Ovom događaju prisustvovao je i poznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman, koji je odlučio svoju iduću milenijsku fotografiju sa više od 1000 osoba snimiti upravo u Lekeniku.

Hvala svima koji su pridonjeli ovom kreativnom, zabavnom i edukacijskom projektu!

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više