Objavljeno: utorak, 28.04.2009.

Foto-lov na zmajeve

18. travnja u SOS-Dječjem selu Lekenik djeca SOS -Dječjeg sela Lekenik i učenici zagrebačkog SUVAG-a imali su priliku puštati zmajeve na Foto-lovu na zmajeve.


Zmajevi su izrađeni na maketarskim radionicama, a tijekom izložbe, foto-lova učenici su fotografirali svoje zmajeve i  najbolje snimke su nagrađene.

Tvrtka Olympus je omogućila nagrade, foto opremu za male kreativce, nagrade idu najboljoj fotografiji, autoru iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i autoru iz Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora - SUVAG Zagreb.

Foto-lov je organiziran u suradnji s  Zajednicom tehničke kulture Zagreb koji su pomogli  pri izradi zmajeva na radionicama.

"'RTL pomaže djeci" osigurali su sredstva za izradu zmajeva i fotografiranje u SOS- Dječjem selu Lekenik, dok je Zajednica tehničke kulture pokrila troškove maketarske radionice za djecu SUVAG-a.

Ovom događaju prisustvovao je i poznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman, koji je odlučio svoju iduću milenijsku fotografiju sa više od 1000 osoba snimiti upravo u Lekeniku.

Hvala svima koji su pridonjeli ovom kreativnom, zabavnom i edukacijskom projektu!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više