Objavljeno: utorak, 28.04.2009.

Foto-lov na zmajeve

18. travnja u SOS-Dječjem selu Lekenik djeca SOS -Dječjeg sela Lekenik i učenici zagrebačkog SUVAG-a imali su priliku puštati zmajeve na Foto-lovu na zmajeve.


Zmajevi su izrađeni na maketarskim radionicama, a tijekom izložbe, foto-lova učenici su fotografirali svoje zmajeve i  najbolje snimke su nagrađene.

Tvrtka Olympus je omogućila nagrade, foto opremu za male kreativce, nagrade idu najboljoj fotografiji, autoru iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i autoru iz Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora - SUVAG Zagreb.

Foto-lov je organiziran u suradnji s  Zajednicom tehničke kulture Zagreb koji su pomogli  pri izradi zmajeva na radionicama.

"'RTL pomaže djeci" osigurali su sredstva za izradu zmajeva i fotografiranje u SOS- Dječjem selu Lekenik, dok je Zajednica tehničke kulture pokrila troškove maketarske radionice za djecu SUVAG-a.

Ovom događaju prisustvovao je i poznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman, koji je odlučio svoju iduću milenijsku fotografiju sa više od 1000 osoba snimiti upravo u Lekeniku.

Hvala svima koji su pridonjeli ovom kreativnom, zabavnom i edukacijskom projektu!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više