Objavljeno: utorak, 28.04.2009.

Foto-lov na zmajeve

18. travnja u SOS-Dječjem selu Lekenik djeca SOS -Dječjeg sela Lekenik i učenici zagrebačkog SUVAG-a imali su priliku puštati zmajeve na Foto-lovu na zmajeve.


Zmajevi su izrađeni na maketarskim radionicama, a tijekom izložbe, foto-lova učenici su fotografirali svoje zmajeve i  najbolje snimke su nagrađene.

Tvrtka Olympus je omogućila nagrade, foto opremu za male kreativce, nagrade idu najboljoj fotografiji, autoru iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i autoru iz Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora - SUVAG Zagreb.

Foto-lov je organiziran u suradnji s  Zajednicom tehničke kulture Zagreb koji su pomogli  pri izradi zmajeva na radionicama.

"'RTL pomaže djeci" osigurali su sredstva za izradu zmajeva i fotografiranje u SOS- Dječjem selu Lekenik, dok je Zajednica tehničke kulture pokrila troškove maketarske radionice za djecu SUVAG-a.

Ovom događaju prisustvovao je i poznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman, koji je odlučio svoju iduću milenijsku fotografiju sa više od 1000 osoba snimiti upravo u Lekeniku.

Hvala svima koji su pridonjeli ovom kreativnom, zabavnom i edukacijskom projektu!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više