Objavljeno: ponedjeljak, 27.10.2014.

Eko akcija Think Green - Jarun 2014

Zahvaljujući entuzijazmu zaljubljenika u ronjenje i ekologiju okupljenih oko Ronilačkog kluba „Roniti se mora“ i „NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA“ ovu subotu održana je ekološka i humanitarna akcija za djecu SOS dječjih sela.

167 ronioca, 24 ronilačka kluba iz 4 države (Hrvatska, BiH, Srbija i Slovenija) okupilo se na ekološko-humanitarnoj akciji Think green 2014 na Jarunu ove subote.

Prodajom časopisa National Geographic i Scubalifa prikupljena su sredstva koje će biti donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija Think Green za koju vjerujemo da će opet okupiti veliki broj prijatelja iz svih krajeva Hrvatske i regije.

Hvala svima koji su donirali sredstva za djecu i mlade SOS Dječjeg sela Lekenik te organizatorima Ronilački Klub RONITI SE MORA i National Geographic Hrvatska.

Fotografije

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više