Objavljeno: ponedjeljak, 27.10.2014.

Eko akcija Think Green - Jarun 2014

Zahvaljujući entuzijazmu zaljubljenika u ronjenje i ekologiju okupljenih oko Ronilačkog kluba „Roniti se mora“ i „NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA“ ovu subotu održana je ekološka i humanitarna akcija za djecu SOS dječjih sela.

167 ronioca, 24 ronilačka kluba iz 4 države (Hrvatska, BiH, Srbija i Slovenija) okupilo se na ekološko-humanitarnoj akciji Think green 2014 na Jarunu ove subote.

Prodajom časopisa National Geographic i Scubalifa prikupljena su sredstva koje će biti donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija Think Green za koju vjerujemo da će opet okupiti veliki broj prijatelja iz svih krajeva Hrvatske i regije.

Hvala svima koji su donirali sredstva za djecu i mlade SOS Dječjeg sela Lekenik te organizatorima Ronilački Klub RONITI SE MORA i National Geographic Hrvatska.

Fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više