Objavljeno: ponedjeljak, 27.10.2014.

Eko akcija Think Green - Jarun 2014

Zahvaljujući entuzijazmu zaljubljenika u ronjenje i ekologiju okupljenih oko Ronilačkog kluba „Roniti se mora“ i „NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA“ ovu subotu održana je ekološka i humanitarna akcija za djecu SOS dječjih sela.

167 ronioca, 24 ronilačka kluba iz 4 države (Hrvatska, BiH, Srbija i Slovenija) okupilo se na ekološko-humanitarnoj akciji Think green 2014 na Jarunu ove subote.

Prodajom časopisa National Geographic i Scubalifa prikupljena su sredstva koje će biti donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija Think Green za koju vjerujemo da će opet okupiti veliki broj prijatelja iz svih krajeva Hrvatske i regije.

Hvala svima koji su donirali sredstva za djecu i mlade SOS Dječjeg sela Lekenik te organizatorima Ronilački Klub RONITI SE MORA i National Geographic Hrvatska.

Fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više