Objavljeno: ponedjeljak, 27.10.2014.

Eko akcija Think Green - Jarun 2014

Zahvaljujući entuzijazmu zaljubljenika u ronjenje i ekologiju okupljenih oko Ronilačkog kluba „Roniti se mora“ i „NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA“ ovu subotu održana je ekološka i humanitarna akcija za djecu SOS dječjih sela.

167 ronioca, 24 ronilačka kluba iz 4 države (Hrvatska, BiH, Srbija i Slovenija) okupilo se na ekološko-humanitarnoj akciji Think green 2014 na Jarunu ove subote.

Prodajom časopisa National Geographic i Scubalifa prikupljena su sredstva koje će biti donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija Think Green za koju vjerujemo da će opet okupiti veliki broj prijatelja iz svih krajeva Hrvatske i regije.

Hvala svima koji su donirali sredstva za djecu i mlade SOS Dječjeg sela Lekenik te organizatorima Ronilački Klub RONITI SE MORA i National Geographic Hrvatska.

Fotografije

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više