Objavljeno: ponedjeljak, 24.11.2014.

Sjeti se kad si bio dijete!

Brojni korisnici Facebooka već su podržali novu akciju SOS Dječjeg sela Hrvatska „Sjeti se kad si bio dijete!“ kojoj je cilj podići svijest o problemima djece koja žive u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci te potaknuti građane da doniraju pozivom na humanitarni broj telefona 060 90 55. Cijena po pozivu je 6,25 kn

Kako sudjelovati? Potrebno je odabrati fotografiju iz djetinjstva te je rekonstruirati u sadašnjem vremenu. Na primjer, okupiti iste ljude na istom mjestu, zauzeti sličnu pozu u što sličnijoj odjeći... Fotografija se zatim, zajedno s originalom i hashtagom #sjetise, podijeli na društvenim mrežama uz pozivni tekst; Sjeti se kad si bio dijete! Pronađi fotku iz djetinjstva i već danas snimi što sličniju fotografiju. Prisjeti se kako ti je bilo lijepo i postani anđeo čuvar djetetu iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Kada objaviš fotku nazovi 060 90 55.

„Osim što smo htjeli skrenuti pozornost na to da djeca smještena u Lekeniku i Ladimirevcima zaslužuju sretnije djetinjstvo, htjeli smo i da se svi oni koji sudjeluju u akciji, barem na kratko, sjete svog djetinjstva te da ih tako, na nekoliko trenutaka, vratimo u neke bezbrižnije dane. Novac prikupljen ovim putem omogućuje pružanje brižnog doma za svako dijete, a nominiranjem još barem triju osoba da učine isto širi se krug prijatelja, budućih donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska.“, istaknula je Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela.

SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine zbrinjava djecu bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Svako dijete željno je ljubavi, pažnje i prihvaćanja, a već dvadeset i dvije godine SOS Dječje selo to im uspješno i pruža.

Kampanju je za SOS Dječje selo Hrvatska osmislila agencija za integrirane tržišne komunikacije Unex Grupa, na čelu s kreativnim direktorom Krunoslavom Serdarom.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više