Objavljeno: petak, 28.11.2014.

Uručena donacija Ine SOS Dječjem selu Hrvatska u vrijednosti od 200.000 kuna

INA je jučer uručila donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska u vrijednosti od 200.000 kuna. Donacija je uručena u SOS Dječjem selu Ladimirevci u Slavoniji, a tom prilikom slavonski ogranak INA Kluba volontera sudjelovao je u aktivnostima uređenja SOS kuće i okoliša.

„Ponosni smo što je i ove godine nastavljena Inina dugogodišnja suradnja sa SOS Dječjim selom Hrvatska i što zajedničkim snagama radimo na poboljšanju životnih uvjeta djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Vjerujemo da će ova uspješna suradnja još dugo trajati te da će najmlađim članovima društva osigurati još bolje uvjete za sretno i bezbrižno djetinjstvo“, rekao je tom prilikom g. Dalibor Delonga, regionalni voditelj maloprodaje, Inine Regije Osijek.

Suradnja Ine sa SOS Dječjim selom Hrvatska, koje brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, traje od 2010. godine. Ove je godine posebna pažnja usmjerena na Slavoniju i područja koja su stradala u poplavama te je podrška ovim mjestima pružena kroz program „Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom“ u Drenovcima, Đurićima, Račinovcima, Rajevom Selu, Strošincima i Gunji, kao i kroz volontersku akciju uređenja SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

„Hvala Ini, našem dugogodišnjem partneru, što podržavaju aktivnosti SOS dječjih sela. Jako nam je drago što pored financijske potpore koju nam pružaju, na aktivan način putem volonterskih akcija sudjeluju u životu naših dječjih sela. Također, izuzetno nam je važno i zahvalni smo što naši partneri iz Ine podržavaju i naš program „Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom“ koji provodimo na područjima stradalim poplavama“, rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Uz redovite godišnje donacije, INA rad Dječjeg sela podržava i nizom volonterskih akcija te projekata u okviru Inine maloprodaje, poput prošlogodišnje suradnje Ine i Gibonnija u sklopu koje je realizirana ekskluzivna prodaja novog Gibonnijevog albuma na Ininim benzinskim postajama, a dio sredstava od prodaje činio je zajedničku donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više