Objavljeno: četvrtak, 11.12.2014.

Uručena donacija Kozma i Udruge Young Crew SOS Dječjem selu Hrvatska

Drogerije Kozmo i mladi članovi organizacije IPMA Young Crew Croatia uručili su donaciju SOS Dječjem Selu Lekenik u vrijednosti 112.444,00 kn. Donacija je rezultat humanitarne kampanje koja je provedena u studenom u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske, a koju su za SOS Dječje Selo Hrvatska osmislili mladi članovi organizacije IPMA Young Crew Croatia.

Hvale vrijedna akcija uspjela je ostvariti svoj cilj i skupiti što više sredstava za potrebe SOS Dječjeg sela Hrvatska. Ostvarenju kampanje pridonijeli su nesebični prilozi kupaca drogerija Kozmo diljem Hrvatske koji su kupnjom simboličnih „osmijeha“ donirali 5 kuna.

Predsjednik Uprave Kozmo drogerija, Krešimir Profaca, tom je prigodom istaknuo: “Zadovoljstvo nam je što su Kozmo drogerije, njeni kupci i zaposlenici pridonijeli realizaciji ove humanitarne kampanje.Uz donaciju proizvoda u vrijednosti 80 000 kuna koju smo realizirali u lipnju, vjerujemo da će i ovaj prikupljeni iznos dati svoj doprinos poboljšanju životnih uvjeta djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi“.

Gordana Blažević, predsjednica IPMA Young Crew Croatia “U ovu akciju smo vjerovali od samog početka, no moram priznati da nas je iznenadio ovako veliki uspjeh! U kampanju je uloženo puno truda, energije i vremena od svih uključenih, no neizmjerno smo sretni što su naše mlade kreativne strane inicirale sam projekt. Nadamo se da ćemo i dogodine sudjelovati na projektu ovoga tipa. Uz doprinos projektu i stečeno iskustvo, kao organizacija koja okuplja mlade voditelje projekata, nastaviti ćemo se kretati prema naprijed."

Predsjednica Udruge SOS Dječjeg sela Hrvatska prof.dr.sc. Mariza Katavić, rekla je: „Ovom akcijom udružili su se inovativnost i energija mladih iz Young Crew Croatia, te iskustvo i hrabrost Kozma koji je spremno prihvatio ovu inicijativu. SOS Dječje selo Hrvatska pruža kvalitetnu skrb za djecu i mlade i uvijek smo zahvalni na podršci koju nam pružaju domaće tvrtke. Radosni smo što su akciju prepoznali i građani u Hrvatskoj i na taj način se pridružili velikoj obitelji koja pruža brižan dom djeci u SOS dječjim selima u Hrvatskoj."


Za kraj najvažnije ,U ovoj priči osmijeh nije besplatan, ali ne osiromašuje onoga tko ga daje, a obogaćuje onoga kome je namijenjen – djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više