Objavljeno: četvrtak, 29.01.2015.

Lidl donirao SOS Dječje selo Ladimirevci

Trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je danas donaciju SOS Dječjem selu Ladimirevci. Više od 70.000,00 kuna u dječjoj odjeći i obući te školskom i kreativnom priboru direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoranu Reliću uručila je voditeljica odnosa s javnošću Lidl Hrvatska Lana Jugo. Ova vrijedna donacija samo je nastavak dugogodišnje uspješne suradnje Lidla i SOS Dječjih sela.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska još je jednom prepoznao i podržao plemeniti rad SOS Dječjih sela, pa je tako danas uručio donaciju selu u Ladimirevcima. Donaciju je direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoranu Reliću uručila voditeljica odnosa s javnošću Lidl Hrvatska Lana Jugo, a događaju su prisustvovali i SOS mame i djeca. Riječ je o donaciji u vrijednosti većoj od 70.000,00 kuna, a mališani iz SOS sela razveselili su se dječjoj odjeći, obući, školskim i kreativnim priborom, igračkama i drugoj opremi.
Izuzetno smo sretni što možemo podržati plemenitu misiju SOS Dječjih sela, koja djeci pružaju brižan dom, sretno djetinjstvo, školovanje te pripremu za samostalni život. Ova donacija samo je nastavak naše uspješne suradnje, a Lidl Hrvatska će nastavit s ovom praksom i u budućnosti. – poručila je Lana Jugo, voditeljica s javnošću Lidl Hrvatska.
Direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić u svojoj je zahvali istaknuo važnost neprestane podrške i konkretne pomoći koju Lidl pruža SOS Dječjim selima Ladimirevci i Lekenik, čime omogućuju da djeca koja žive u SOS obiteljima imaju kvalitetno zadovoljene životne potrebe.
SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, te im pružaju ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. SOS Dječje selo Ladimirevci otvoreno je 1997. godine, a broji 16 SOS obitelji i 75 djece.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više