Objavljeno: petak, 13.02.2015.

Program doniranja „Prijatelj je uvijek uz mene“ predstavljen u Osijeku

Jučer smo predstavili program doniranja SOS Dječjeg sela Hrvatska „Prijatelj je uvijek uz mene“ u Osijeku na lokaciji trgovine Lidl gdje SOS predstavnici nude građanima mogućnost pridruživanja ovom programu.

SOS predstavnici su prezentirali što rade svakodnevno,kako trebaju izgledati i koje informacije dijele s građanima. Marinka Šenjug, voditeljica Fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatske naglasila je važnost transparentnog predstavljanja SOS predstavnika te važnost prikupljanja donacija za djecu SOS dječjih sela, dok je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci istaknuo specifičnost namicanja sredstava u Osječko- baranjskoj regiji.

„Prijatelj je uvijek uz mene“, program SOS Dječjeg sela Hrvatska koji potiče i poziva građane da djeci pomognu darivanjem određene svote svakoga mjeseca putem trajnoga naloga i kreditnih kartica, krenuo je od nedavno sa svojim aktivnostima u Osijeku i Virovitici.

SOS Dječje selo Hrvatska prikuplja donacije građana putem programa „Prijatelj je uvijek uz mene“, i to kanalom „licem u lice“. SOS predstavnici u neposrednom su kontaktu s građanima, u njihovim domovima, na ulici i u trgovačkim centrima, šire glas o životu u SOS dječjim selima i brizi o djeci i mladima. Otvorite vrata svog srca te im pružite priliku da vas ukratko upoznaju s načinom na koji i vi možete pomoći djeci u Hrvatskoj. SOS predstavnici prepoznatljivi su po narančastim prslucima i majicama s logom SOS Dječjeg sela Hrvatska te nazivom „Prijatelj je uvijek uz mene“ i, naravno, po osmijehu!

Građani mogu postati članovi Kluba prijatelja potpisivanjem zahtjeva za otvaranje trajnog naloga ili mjesečnim donacijama putem kreditnih kartica koji će im ponuditi SOS predstavnici. Članovi Kluba prijatelja redoviti su donatori, građani, koji jednom mjesečno na račun SOS Dječjeg sela Hrvatska uplaćuju donacije u iznosu koji sami odaberu. Novac prikupljen tim putem omogućuje pružanje brižnog doma za svako dijete u Hrvatskoj koje je smješteno u SOS dječjim selima Lekenik ili Ladimirevci.

Vjerujemo da će razgovor s SOS predstavnicima, kao i prilika za pridruživanje programu „Prijatelj je uvijek uz mene“, ispuniti srca građana i dati im iskren osjećaj ljepote pomaganja. Također, želimo istaknuti da SOS predstavnici ne primaju na licu mjesta novac ili neki drugi oblik materijalne pomoći.

Trenutno je 40- tak SOS predstavnika aktivno u Zagrebu, Splitu, a od sada i u Osijeku i Virovitici.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više