Objavljeno: subota, 14.02.2015.

Udruga Stop specizmu donirala SOS DS Lekenik

Udruga Stop specizmu, koja se bori za jednakost i prava svih živih bića, pa tako i ljudi, ove je godine organizirala akciju prikupljanja odjeće, igračaka i ostalih potrepština za djecu i odrasle kojima je to potrebno. Posjetili su SOS DS Lekenik za Valentinovo s prikupljenim poklonima.

Kroz tri godine rada i postojanja, uvijek su povezivali prava životinja i prava ljudi, te pomagali i aktivirali se tamo gdje je potrebno. Do sada su donacije skupljali i nosili u SOS dječja sela, dječje domove, u dnevne centre za beskućnike, te pomagali obiteljima kojima je bilo potrebno. Ove godine su ponovo organizirali takvu akciju i to za Valentinovo.
Uz pomoć velikog odaziva građana i građanki iz Zagreba ali i drugih dijelova Hrvatske, prikupili su pun kombi odjeće, igračaka i ostalih potrepština, koje su dostavili u SOS Dječje selo Lekenik te u specijalnu bolnicu za djecu Gornja Bistra, te na taj način pokušali bar malo uljepšati Valentinovo onima kojima je ljubav i toplina najpotrebnija.

više fotografija

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više