Objavljeno: subota, 14.02.2015.

Udruga Stop specizmu donirala SOS DS Lekenik

Udruga Stop specizmu, koja se bori za jednakost i prava svih živih bića, pa tako i ljudi, ove je godine organizirala akciju prikupljanja odjeće, igračaka i ostalih potrepština za djecu i odrasle kojima je to potrebno. Posjetili su SOS DS Lekenik za Valentinovo s prikupljenim poklonima.

Kroz tri godine rada i postojanja, uvijek su povezivali prava životinja i prava ljudi, te pomagali i aktivirali se tamo gdje je potrebno. Do sada su donacije skupljali i nosili u SOS dječja sela, dječje domove, u dnevne centre za beskućnike, te pomagali obiteljima kojima je bilo potrebno. Ove godine su ponovo organizirali takvu akciju i to za Valentinovo.
Uz pomoć velikog odaziva građana i građanki iz Zagreba ali i drugih dijelova Hrvatske, prikupili su pun kombi odjeće, igračaka i ostalih potrepština, koje su dostavili u SOS Dječje selo Lekenik te u specijalnu bolnicu za djecu Gornja Bistra, te na taj način pokušali bar malo uljepšati Valentinovo onima kojima je ljubav i toplina najpotrebnija.

više fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više