Objavljeno: subota, 14.02.2015.

Udruga Stop specizmu donirala SOS DS Lekenik

Udruga Stop specizmu, koja se bori za jednakost i prava svih živih bića, pa tako i ljudi, ove je godine organizirala akciju prikupljanja odjeće, igračaka i ostalih potrepština za djecu i odrasle kojima je to potrebno. Posjetili su SOS DS Lekenik za Valentinovo s prikupljenim poklonima.

Kroz tri godine rada i postojanja, uvijek su povezivali prava životinja i prava ljudi, te pomagali i aktivirali se tamo gdje je potrebno. Do sada su donacije skupljali i nosili u SOS dječja sela, dječje domove, u dnevne centre za beskućnike, te pomagali obiteljima kojima je bilo potrebno. Ove godine su ponovo organizirali takvu akciju i to za Valentinovo.
Uz pomoć velikog odaziva građana i građanki iz Zagreba ali i drugih dijelova Hrvatske, prikupili su pun kombi odjeće, igračaka i ostalih potrepština, koje su dostavili u SOS Dječje selo Lekenik te u specijalnu bolnicu za djecu Gornja Bistra, te na taj način pokušali bar malo uljepšati Valentinovo onima kojima je ljubav i toplina najpotrebnija.

više fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više