Objavljeno: subota, 14.02.2015.

Udruga Stop specizmu donirala SOS DS Lekenik

Udruga Stop specizmu, koja se bori za jednakost i prava svih živih bića, pa tako i ljudi, ove je godine organizirala akciju prikupljanja odjeće, igračaka i ostalih potrepština za djecu i odrasle kojima je to potrebno. Posjetili su SOS DS Lekenik za Valentinovo s prikupljenim poklonima.

Kroz tri godine rada i postojanja, uvijek su povezivali prava životinja i prava ljudi, te pomagali i aktivirali se tamo gdje je potrebno. Do sada su donacije skupljali i nosili u SOS dječja sela, dječje domove, u dnevne centre za beskućnike, te pomagali obiteljima kojima je bilo potrebno. Ove godine su ponovo organizirali takvu akciju i to za Valentinovo.
Uz pomoć velikog odaziva građana i građanki iz Zagreba ali i drugih dijelova Hrvatske, prikupili su pun kombi odjeće, igračaka i ostalih potrepština, koje su dostavili u SOS Dječje selo Lekenik te u specijalnu bolnicu za djecu Gornja Bistra, te na taj način pokušali bar malo uljepšati Valentinovo onima kojima je ljubav i toplina najpotrebnija.

više fotografija

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više