Objavljeno: subota, 14.02.2015.

Udruga Stop specizmu donirala SOS DS Lekenik

Udruga Stop specizmu, koja se bori za jednakost i prava svih živih bića, pa tako i ljudi, ove je godine organizirala akciju prikupljanja odjeće, igračaka i ostalih potrepština za djecu i odrasle kojima je to potrebno. Posjetili su SOS DS Lekenik za Valentinovo s prikupljenim poklonima.

Kroz tri godine rada i postojanja, uvijek su povezivali prava životinja i prava ljudi, te pomagali i aktivirali se tamo gdje je potrebno. Do sada su donacije skupljali i nosili u SOS dječja sela, dječje domove, u dnevne centre za beskućnike, te pomagali obiteljima kojima je bilo potrebno. Ove godine su ponovo organizirali takvu akciju i to za Valentinovo.
Uz pomoć velikog odaziva građana i građanki iz Zagreba ali i drugih dijelova Hrvatske, prikupili su pun kombi odjeće, igračaka i ostalih potrepština, koje su dostavili u SOS Dječje selo Lekenik te u specijalnu bolnicu za djecu Gornja Bistra, te na taj način pokušali bar malo uljepšati Valentinovo onima kojima je ljubav i toplina najpotrebnija.

više fotografija

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više