Objavljeno: srijeda, 25.03.2015.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

Inicijativom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut, učenici Osnovne škole Đuro Pilar iz Slavonskog Broda, prikupili su sa svojim roditeljima vrijednu donaciju knjiga za djecu i društvenih igara te ih donijeli u SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno s ukusnim kolačima za sve SOS obitelji.

Pravim malim humanitarcima već su se nekoliko puta pokazali učenici područne škole "Đuro Pilar" na Koloniji. Pod vodstvom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut i ususret ovih blagdana organizirali su humanitarnu akciju, paketi puni darova otputovali su u SOS Dječje selo Ladimirevci.
Prikupili su 180 knjiga, a u svoju akciju uključili su ostale učenike škole, roditelje, članove pekarske i krojačke radionice Obrtničke škole. Sve su to raspodijelili i zapakirali u darove. Radilo se tjednima i na izradi torbica, malih uskrsnih ukrasa te čestitki.

Velika akcija u maloj školi i ovoga puta pod budnim okom Gite i Hlapića. Oni su sada zaštitni znak svake akcije ove škole.

Gosti su se družili s djecom i SOS mamama u kućama Grožđe i Marelica te se upoznali s načinom života u SOS obiteljima.

Veliko hvala za prekrasne poklone i veselo druženje.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više