Objavljeno: srijeda, 25.03.2015.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

Inicijativom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut, učenici Osnovne škole Đuro Pilar iz Slavonskog Broda, prikupili su sa svojim roditeljima vrijednu donaciju knjiga za djecu i društvenih igara te ih donijeli u SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno s ukusnim kolačima za sve SOS obitelji.

Pravim malim humanitarcima već su se nekoliko puta pokazali učenici područne škole "Đuro Pilar" na Koloniji. Pod vodstvom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut i ususret ovih blagdana organizirali su humanitarnu akciju, paketi puni darova otputovali su u SOS Dječje selo Ladimirevci.
Prikupili su 180 knjiga, a u svoju akciju uključili su ostale učenike škole, roditelje, članove pekarske i krojačke radionice Obrtničke škole. Sve su to raspodijelili i zapakirali u darove. Radilo se tjednima i na izradi torbica, malih uskrsnih ukrasa te čestitki.

Velika akcija u maloj školi i ovoga puta pod budnim okom Gite i Hlapića. Oni su sada zaštitni znak svake akcije ove škole.

Gosti su se družili s djecom i SOS mamama u kućama Grožđe i Marelica te se upoznali s načinom života u SOS obiteljima.

Veliko hvala za prekrasne poklone i veselo druženje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više