Objavljeno: srijeda, 25.03.2015.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

Inicijativom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut, učenici Osnovne škole Đuro Pilar iz Slavonskog Broda, prikupili su sa svojim roditeljima vrijednu donaciju knjiga za djecu i društvenih igara te ih donijeli u SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno s ukusnim kolačima za sve SOS obitelji.

Pravim malim humanitarcima već su se nekoliko puta pokazali učenici područne škole "Đuro Pilar" na Koloniji. Pod vodstvom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut i ususret ovih blagdana organizirali su humanitarnu akciju, paketi puni darova otputovali su u SOS Dječje selo Ladimirevci.
Prikupili su 180 knjiga, a u svoju akciju uključili su ostale učenike škole, roditelje, članove pekarske i krojačke radionice Obrtničke škole. Sve su to raspodijelili i zapakirali u darove. Radilo se tjednima i na izradi torbica, malih uskrsnih ukrasa te čestitki.

Velika akcija u maloj školi i ovoga puta pod budnim okom Gite i Hlapića. Oni su sada zaštitni znak svake akcije ove škole.

Gosti su se družili s djecom i SOS mamama u kućama Grožđe i Marelica te se upoznali s načinom života u SOS obiteljima.

Veliko hvala za prekrasne poklone i veselo druženje.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više