Objavljeno: srijeda, 25.03.2015.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

Inicijativom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut, učenici Osnovne škole Đuro Pilar iz Slavonskog Broda, prikupili su sa svojim roditeljima vrijednu donaciju knjiga za djecu i društvenih igara te ih donijeli u SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno s ukusnim kolačima za sve SOS obitelji.

Pravim malim humanitarcima već su se nekoliko puta pokazali učenici područne škole "Đuro Pilar" na Koloniji. Pod vodstvom učiteljice Mirjane Dolibašić-Pešut i ususret ovih blagdana organizirali su humanitarnu akciju, paketi puni darova otputovali su u SOS Dječje selo Ladimirevci.
Prikupili su 180 knjiga, a u svoju akciju uključili su ostale učenike škole, roditelje, članove pekarske i krojačke radionice Obrtničke škole. Sve su to raspodijelili i zapakirali u darove. Radilo se tjednima i na izradi torbica, malih uskrsnih ukrasa te čestitki.

Velika akcija u maloj školi i ovoga puta pod budnim okom Gite i Hlapića. Oni su sada zaštitni znak svake akcije ove škole.

Gosti su se družili s djecom i SOS mamama u kućama Grožđe i Marelica te se upoznali s načinom života u SOS obiteljima.

Veliko hvala za prekrasne poklone i veselo druženje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više