Objavljeno: petak, 08.05.2015.

Kaufland donira SOS dječja sela

Kaufland je pokrenuo akciju kojom poziva građane na sudjelovanje i pomoć SOS dječjim selima.

Pokažite za što vaše srce kuca!

Postanite dio velike akcije - posjetite stranicu izljubavipremahrvatskoj.hr i priložite fotografiju koja najbolje opisuje za što vaše srce kuca. Za svaku fotografiju tvrtka Kaufland Hrvatska donirat će 5 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska ili Hrvatskom Crvenom križu.

Kako funkcionira akcija?
Akcija se sastoji od dva djela: vi prilažete fotografiju, a Kaufland donira sredstva partnerima akcije. Svaki doprinos se broji: za svaku fotografiju priloženu u razdoblju od 20.4. do 30.11.2015. godine, donirat će se 5 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska ili Hrvatskom Crvenom križu (do maksimalnog ukupnog iznosa od 100.000 kuna). Sudjelujte i vi, podijelite informacije s prijateljima i objasnite da svakom priloženom fotografijom raste iznos donacije!

Posjetite www.izljubavipremahrvatskoj.hr i sudjelujte jer - svaki doprinos se broji!

Pridružite se akciji i pomognite SOS dječjim selima, donirana sredstva će se koristiti za svakodnevni život 240 djece i mladih o kojima skrbimo u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više