Objavljeno: petak, 08.05.2015.

Kaufland donira SOS dječja sela

Kaufland je pokrenuo akciju kojom poziva građane na sudjelovanje i pomoć SOS dječjim selima.

Pokažite za što vaše srce kuca!

Postanite dio velike akcije - posjetite stranicu izljubavipremahrvatskoj.hr i priložite fotografiju koja najbolje opisuje za što vaše srce kuca. Za svaku fotografiju tvrtka Kaufland Hrvatska donirat će 5 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska ili Hrvatskom Crvenom križu.

Kako funkcionira akcija?
Akcija se sastoji od dva djela: vi prilažete fotografiju, a Kaufland donira sredstva partnerima akcije. Svaki doprinos se broji: za svaku fotografiju priloženu u razdoblju od 20.4. do 30.11.2015. godine, donirat će se 5 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska ili Hrvatskom Crvenom križu (do maksimalnog ukupnog iznosa od 100.000 kuna). Sudjelujte i vi, podijelite informacije s prijateljima i objasnite da svakom priloženom fotografijom raste iznos donacije!

Posjetite www.izljubavipremahrvatskoj.hr i sudjelujte jer - svaki doprinos se broji!

Pridružite se akciji i pomognite SOS dječjim selima, donirana sredstva će se koristiti za svakodnevni život 240 djece i mladih o kojima skrbimo u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više