Objavljeno: petak, 08.05.2015.

Kaufland donira SOS dječja sela

Kaufland je pokrenuo akciju kojom poziva građane na sudjelovanje i pomoć SOS dječjim selima.

Pokažite za što vaše srce kuca!

Postanite dio velike akcije - posjetite stranicu izljubavipremahrvatskoj.hr i priložite fotografiju koja najbolje opisuje za što vaše srce kuca. Za svaku fotografiju tvrtka Kaufland Hrvatska donirat će 5 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska ili Hrvatskom Crvenom križu.

Kako funkcionira akcija?
Akcija se sastoji od dva djela: vi prilažete fotografiju, a Kaufland donira sredstva partnerima akcije. Svaki doprinos se broji: za svaku fotografiju priloženu u razdoblju od 20.4. do 30.11.2015. godine, donirat će se 5 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska ili Hrvatskom Crvenom križu (do maksimalnog ukupnog iznosa od 100.000 kuna). Sudjelujte i vi, podijelite informacije s prijateljima i objasnite da svakom priloženom fotografijom raste iznos donacije!

Posjetite www.izljubavipremahrvatskoj.hr i sudjelujte jer - svaki doprinos se broji!

Pridružite se akciji i pomognite SOS dječjim selima, donirana sredstva će se koristiti za svakodnevni život 240 djece i mladih o kojima skrbimo u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više