Objavljeno: srijeda, 13.05.2015.

'Brižan dom za svako dijete' obilježava godinu dana rada

SOS Dječje selo Hrvatska i SOS Dječje selo Lekenik ovog će petka, 15. svibnja predstaviti prvu godinu rada programa 'Brižan dom za svako dijete'.

SOS Dječje selo Hrvatska je 12. lipnja 2014. godine s Ministarstvom socijalne politike i mladih Republike Hrvatske potpisalo Ugovor o provedbi prve godine trogodišnjeg programa pod nazivom „Brižan dom za svako dijete“ – program rada SOS Mobilnog tima i Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj na području Sisačko-moslavačke županije.

Cilj programa je razviti i provoditi inovativne socijalne usluge kako bi doprinijeli smanjenju broja djece koja se izdvajaju iz obiteljskog okruženja i kako bi unaprijedili razinu kvalitete skrbi o djeci u biološkim obiteljima i obiteljima udomitelja. Želja nam je podići razinu kvalitete socijalnih usluga u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u tom nastojanju pridružila nam se Sisačko-moslavačka županija, Općina Lekenik i Centar za socijalnu skrb Sisak.

Od pokretanja ovog hvalevrijednog projekta prošlo je godinu dana, a njihov rad u posljednjih godinu dana pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelj' biti će predstavljen u petak, 15. svibnja u 11.00 u SOS Dječjem selu Lekenik. Više o pozivu i događaju pročitajte ovdje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više