Objavljeno: srijeda, 13.05.2015.

'Brižan dom za svako dijete' obilježava godinu dana rada

SOS Dječje selo Hrvatska i SOS Dječje selo Lekenik ovog će petka, 15. svibnja predstaviti prvu godinu rada programa 'Brižan dom za svako dijete'.

SOS Dječje selo Hrvatska je 12. lipnja 2014. godine s Ministarstvom socijalne politike i mladih Republike Hrvatske potpisalo Ugovor o provedbi prve godine trogodišnjeg programa pod nazivom „Brižan dom za svako dijete“ – program rada SOS Mobilnog tima i Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj na području Sisačko-moslavačke županije.

Cilj programa je razviti i provoditi inovativne socijalne usluge kako bi doprinijeli smanjenju broja djece koja se izdvajaju iz obiteljskog okruženja i kako bi unaprijedili razinu kvalitete skrbi o djeci u biološkim obiteljima i obiteljima udomitelja. Želja nam je podići razinu kvalitete socijalnih usluga u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u tom nastojanju pridružila nam se Sisačko-moslavačka županija, Općina Lekenik i Centar za socijalnu skrb Sisak.

Od pokretanja ovog hvalevrijednog projekta prošlo je godinu dana, a njihov rad u posljednjih godinu dana pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelj' biti će predstavljen u petak, 15. svibnja u 11.00 u SOS Dječjem selu Lekenik. Više o pozivu i događaju pročitajte ovdje.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više