Objavljeno: srijeda, 13.05.2015.

'Brižan dom za svako dijete' obilježava godinu dana rada

SOS Dječje selo Hrvatska i SOS Dječje selo Lekenik ovog će petka, 15. svibnja predstaviti prvu godinu rada programa 'Brižan dom za svako dijete'.

SOS Dječje selo Hrvatska je 12. lipnja 2014. godine s Ministarstvom socijalne politike i mladih Republike Hrvatske potpisalo Ugovor o provedbi prve godine trogodišnjeg programa pod nazivom „Brižan dom za svako dijete“ – program rada SOS Mobilnog tima i Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj na području Sisačko-moslavačke županije.

Cilj programa je razviti i provoditi inovativne socijalne usluge kako bi doprinijeli smanjenju broja djece koja se izdvajaju iz obiteljskog okruženja i kako bi unaprijedili razinu kvalitete skrbi o djeci u biološkim obiteljima i obiteljima udomitelja. Želja nam je podići razinu kvalitete socijalnih usluga u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u tom nastojanju pridružila nam se Sisačko-moslavačka županija, Općina Lekenik i Centar za socijalnu skrb Sisak.

Od pokretanja ovog hvalevrijednog projekta prošlo je godinu dana, a njihov rad u posljednjih godinu dana pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelj' biti će predstavljen u petak, 15. svibnja u 11.00 u SOS Dječjem selu Lekenik. Više o pozivu i događaju pročitajte ovdje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više