Objavljeno: petak, 15.05.2015.

U godinu dana prešle su 17.000 km za obitelj

Brižan dom za svako dijete naziv je, ali i cilj, projekta SOS Dječjeg sela Hrvatska i Ministarstva socijalne politike i mladih, koji je predstavio prvu godinu svog rada pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelj'.

Projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska i Ministarstva socijalne politike i mladih, 'Brižan dom za svako dijete', predstavilo je prvu godinu svog rada pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelji' u sklopu kojeg je prikazan i istoimeni film.

Direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel, pobrinula se da svi prisutni budu upoznati s radom i djelovanjem programa rada SOS Mobilnog tima i Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj koji već godinu dana djeluju na području Sisačko-moslavačke županije. Osim toga, zahvalila se partnerima i prijateljima koji stoje iza projekta 'Brižan dom za svako dijete' i koji su prisustvovali predstavljanju prve godine rada.

Inicijativu ovog projekta pozdravio je i načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović te naglasio kako se rezultati jednogodišnjeg rada vide te se, zahvaljujući djelovanju programa projekta, problemi rješavaju. Kako kaže načelnik, 'osmijeh djeteta i sretna obitelj ono je što je najbitnije'.

Župan Ivo Žinić izrazio je zadovoljstvo i pozdravio rad projekta te naglasio kako je su političari, dobri političari samo onda kada u svom radu imaju razumijevanja za djecu koja zaslužuju najviše pažnje. Više o cijelom događaju možete pročitati ovdje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više