Objavljeno: petak, 15.05.2015.

U godinu dana prešle su 17.000 km za obitelj

Brižan dom za svako dijete naziv je, ali i cilj, projekta SOS Dječjeg sela Hrvatska i Ministarstva socijalne politike i mladih, koji je predstavio prvu godinu svog rada pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelj'.

Projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska i Ministarstva socijalne politike i mladih, 'Brižan dom za svako dijete', predstavilo je prvu godinu svog rada pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelji' u sklopu kojeg je prikazan i istoimeni film.

Direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel, pobrinula se da svi prisutni budu upoznati s radom i djelovanjem programa rada SOS Mobilnog tima i Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj koji već godinu dana djeluju na području Sisačko-moslavačke županije. Osim toga, zahvalila se partnerima i prijateljima koji stoje iza projekta 'Brižan dom za svako dijete' i koji su prisustvovali predstavljanju prve godine rada.

Inicijativu ovog projekta pozdravio je i načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović te naglasio kako se rezultati jednogodišnjeg rada vide te se, zahvaljujući djelovanju programa projekta, problemi rješavaju. Kako kaže načelnik, 'osmijeh djeteta i sretna obitelj ono je što je najbitnije'.

Župan Ivo Žinić izrazio je zadovoljstvo i pozdravio rad projekta te naglasio kako je su političari, dobri političari samo onda kada u svom radu imaju razumijevanja za djecu koja zaslužuju najviše pažnje. Više o cijelom događaju možete pročitati ovdje.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više