Objavljeno: petak, 15.05.2015.

U godinu dana prešle su 17.000 km za obitelj

Brižan dom za svako dijete naziv je, ali i cilj, projekta SOS Dječjeg sela Hrvatska i Ministarstva socijalne politike i mladih, koji je predstavio prvu godinu svog rada pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelj'.

Projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska i Ministarstva socijalne politike i mladih, 'Brižan dom za svako dijete', predstavilo je prvu godinu svog rada pod nazivom 'Naših prvih 17.000 km za obitelji' u sklopu kojeg je prikazan i istoimeni film.

Direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela Hrvatska, Gordana Daniel, pobrinula se da svi prisutni budu upoznati s radom i djelovanjem programa rada SOS Mobilnog tima i Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj koji već godinu dana djeluju na području Sisačko-moslavačke županije. Osim toga, zahvalila se partnerima i prijateljima koji stoje iza projekta 'Brižan dom za svako dijete' i koji su prisustvovali predstavljanju prve godine rada.

Inicijativu ovog projekta pozdravio je i načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović te naglasio kako se rezultati jednogodišnjeg rada vide te se, zahvaljujući djelovanju programa projekta, problemi rješavaju. Kako kaže načelnik, 'osmijeh djeteta i sretna obitelj ono je što je najbitnije'.

Župan Ivo Žinić izrazio je zadovoljstvo i pozdravio rad projekta te naglasio kako je su političari, dobri političari samo onda kada u svom radu imaju razumijevanja za djecu koja zaslužuju najviše pažnje. Više o cijelom događaju možete pročitati ovdje.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više