Objavljeno: srijeda, 20.05.2015.

U okviru Zlatne donacije INA provela nezaboravan dan s djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik

INA klub volontera u SOS Dječjem selu Lekenik organizirali su još jedno druženje za pamćenje. Na kreativnim radionicama uz korištenje bojica, pastela, kolaža, keramike i puno mašte stvarali su prava umjetnička djela. Ovim su prigodnim druženjem obilježili još jednu hvalevrijednu donaciju i time potvrdili svoj status Zlatnog donatora.

Uručenjem donacije u SOS Dječjem selu Lekenik INA je nastavila s podrškom SOS Dječjem selu Hrvatska i time postala Zlatni donator SOS obitelji iz kuće Različak u SOS Dječjem selu Lekenik. Ovo je INA-ina druga 'zlatna donacija' nakon prošlotjedne donacije SOS obitelj iz kuće Trešnja koja se nalazi u Ladimirevcima.

Ovom prilikom INA Klub volontera održao je ekološku radionicu i radionicu keramike za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik tijekom koje su izrađivali kućice kao znak obitelji i zajedništva.

'INA je naš dugogodišnji partner i prijatelj koji je zahvaljujući velikodušnim donacijama i uključenjem u svakodnevni život djece iz naših Sela postao dio SOS obitelji. Ovoga puta obilježavamo još jednu u nizu uspješnih suradnji u sklopu koje je INA postala Zlatni sponzor SOS kuće Različak u SOS Dječjem selu Lekenik te SOS kuće Trešnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Ovim putem želimo zahvaliti našim prijateljima i s radošću ih pozvati na daljnja druženja i suradnje s kojim stvaramo neraskidivu obiteljsku vezu', izjavio je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović koji je dočekao i pozdravio uvažene goste.

'Nakon prošlotjednog druženja u Ladimirevcima, u INI nam je vrlo drago što opet danas imamo priliku posjetiti naše prijatelje iz SOS Dječjeg sela Hrvatska i obilježiti još jednu uspješnu suradnju u sklopu koje će INA postati Zlatni sponzor SOS kuće Različak. Kroz Ininu dugogodišnju podršku SOS Dječjem Selu Hrvatska imali smo niz zajedničkih aktivnosti i veselih i korisnih projekata, dok je sponzorstvo pojedinačne SOS obitelji jedno novo i posebno iskustvo za nas. Siguran dom, topla atmosfera i podrška koju svako dijete dobije unutar svoje SOS kuće neizostavni su za razvoj punog potencijala svakog od njih. Upravo zato u Ini iznimno cijenimo sav napor i trud koji SOS Dječje Selo Hrvatska ulaže u osiguranju takvih uvjeta u kojem djeca mogu učiti, rasti i bezbrižno uživati u svom djetinjstvu, a koji je uvelike olakšan uključivanjem korporativnih partnera u podršku pojedinačnih SOS kuća. Nadamo se, stoga, kako će naš primjer potaknuti i druge kompanije na aktivnije uključivanje u ovakav oblik podrške SOS Dječjem Selu Hrvatska i time izravno pomoći djeci u Lekeniku i Ladimirevcima', izjavio je direktor Službe marketinških komunikacija Ine, Zoran Obradović.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više