Objavljeno: utorak, 30.09.2008.

Humanitarna modna revija
za SOS-Dječje selo

Leptirićev tulum prijetelja u subotu 4. listopada u 17:00 sati u sklopu Sajma za bebe i Dječjeg sajma darivao je SOS-Dječje selo Hrvatska.

Ove godine Leptirić Zagrebačkog dječjeg sajma odletio je do SOS-Dječjeg sela Lekenik jer je poželio upoznati nove prijatelje i razveseliti ih malim darovima. Stoga je pozvao sve ljude dobre volje i velikog srca na humanitarnu modnu reviju prijatelja, gdje će se udruženim snagama izlagača Dječjeg sajma, poznatih mama i tata te malih manekena Fashion teama činiti dobra djela i pripremati darovi za one čiji osmijeh govori više od tisuću riječi.

Sigurni smo da će te i vi poželjeti upoznati Leptirića i steći još mnogo prijatelja, zato dođite na humanitarnu modnu reviju, te se podržite s djecom iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i uživajte uz zabavni program.

Više o sajmu i programu možete pročitati na www.djecjisajam.com

Posjetite nas i na našem izložbenom štandu!

Vidimo se!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više