Objavljeno: utorak, 30.09.2008.

Humanitarna modna revija
za SOS-Dječje selo

Leptirićev tulum prijetelja u subotu 4. listopada u 17:00 sati u sklopu Sajma za bebe i Dječjeg sajma darivao je SOS-Dječje selo Hrvatska.

Ove godine Leptirić Zagrebačkog dječjeg sajma odletio je do SOS-Dječjeg sela Lekenik jer je poželio upoznati nove prijatelje i razveseliti ih malim darovima. Stoga je pozvao sve ljude dobre volje i velikog srca na humanitarnu modnu reviju prijatelja, gdje će se udruženim snagama izlagača Dječjeg sajma, poznatih mama i tata te malih manekena Fashion teama činiti dobra djela i pripremati darovi za one čiji osmijeh govori više od tisuću riječi.

Sigurni smo da će te i vi poželjeti upoznati Leptirića i steći još mnogo prijatelja, zato dođite na humanitarnu modnu reviju, te se podržite s djecom iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i uživajte uz zabavni program.

Više o sajmu i programu možete pročitati na www.djecjisajam.com

Posjetite nas i na našem izložbenom štandu!

Vidimo se!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više