Objavljeno: utorak, 30.09.2008.

Humanitarna modna revija
za SOS-Dječje selo

Leptirićev tulum prijetelja u subotu 4. listopada u 17:00 sati u sklopu Sajma za bebe i Dječjeg sajma darivao je SOS-Dječje selo Hrvatska.

Ove godine Leptirić Zagrebačkog dječjeg sajma odletio je do SOS-Dječjeg sela Lekenik jer je poželio upoznati nove prijatelje i razveseliti ih malim darovima. Stoga je pozvao sve ljude dobre volje i velikog srca na humanitarnu modnu reviju prijatelja, gdje će se udruženim snagama izlagača Dječjeg sajma, poznatih mama i tata te malih manekena Fashion teama činiti dobra djela i pripremati darovi za one čiji osmijeh govori više od tisuću riječi.

Sigurni smo da će te i vi poželjeti upoznati Leptirića i steći još mnogo prijatelja, zato dođite na humanitarnu modnu reviju, te se podržite s djecom iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i uživajte uz zabavni program.

Više o sajmu i programu možete pročitati na www.djecjisajam.com

Posjetite nas i na našem izložbenom štandu!

Vidimo se!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više