Objavljeno: utorak, 30.09.2008.

Humanitarna modna revija
za SOS-Dječje selo

Leptirićev tulum prijetelja u subotu 4. listopada u 17:00 sati u sklopu Sajma za bebe i Dječjeg sajma darivao je SOS-Dječje selo Hrvatska.

Ove godine Leptirić Zagrebačkog dječjeg sajma odletio je do SOS-Dječjeg sela Lekenik jer je poželio upoznati nove prijatelje i razveseliti ih malim darovima. Stoga je pozvao sve ljude dobre volje i velikog srca na humanitarnu modnu reviju prijatelja, gdje će se udruženim snagama izlagača Dječjeg sajma, poznatih mama i tata te malih manekena Fashion teama činiti dobra djela i pripremati darovi za one čiji osmijeh govori više od tisuću riječi.

Sigurni smo da će te i vi poželjeti upoznati Leptirića i steći još mnogo prijatelja, zato dođite na humanitarnu modnu reviju, te se podržite s djecom iz SOS-Dječjeg sela Lekenik i uživajte uz zabavni program.

Više o sajmu i programu možete pročitati na www.djecjisajam.com

Posjetite nas i na našem izložbenom štandu!

Vidimo se!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više