Objavljeno: ponedjeljak, 08.06.2015.

Slavljenička nedjelja 'obojana' u crveno-bijele kockice

Maestralnu pobjedu Hrvatske nad Gibraltarom imali su prilike uživo gledati mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik i to zahvaljujući vjernim prijateljima i partnerima, industriji nafte - INA.

Iako je utakmica bila prijateljska, ponos naših nogometnih reprezentativaca ove nedjelje, 7. lipnja, u Varaždinu, bio je i više nego očit. No, imali su se i čime ponositi. Naime, Hrvatska je u Varaždinu pred gotovo osam tisuća gledatelja ugostila Gibraltar i uvjerljivo slavila sa 4:0. A s njima su slavili i mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik koji su sunčano nedjeljno poslijepodne proveli bodreći naše nogometaše.

Ovo prekrasno sportsko druženje i užitak gledati Hrvatsku repku uživo kako vrhunski 'rastura' protivnika, mališanima su omogućili dugogodišnji partneri i prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska - INA.

Vidjeti Inu u sportskom 'ruhu' i nije bilo veliko iznenađenje. Naime, INA je tradicionalni partner hrvatskih sportaša i već desetljećima stoji uz naše nogometaše, rukometaše, košarkaše, vaterpoliste i ostale sportaše. Ovoga puta svoj sportski duh te promicanje zdravog života, zajedništva i solidarnosti prenijeli su na djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Time su mališani iz Sela postali bogatiji za još jednu u nizu brojnih uspomena koje dugi niz godina grade sa svojim prijateljima i partnerima iz Ine.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više