Objavljeno: ponedjeljak, 08.06.2015.

Slavljenička nedjelja 'obojana' u crveno-bijele kockice

Maestralnu pobjedu Hrvatske nad Gibraltarom imali su prilike uživo gledati mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik i to zahvaljujući vjernim prijateljima i partnerima, industriji nafte - INA.

Iako je utakmica bila prijateljska, ponos naših nogometnih reprezentativaca ove nedjelje, 7. lipnja, u Varaždinu, bio je i više nego očit. No, imali su se i čime ponositi. Naime, Hrvatska je u Varaždinu pred gotovo osam tisuća gledatelja ugostila Gibraltar i uvjerljivo slavila sa 4:0. A s njima su slavili i mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik koji su sunčano nedjeljno poslijepodne proveli bodreći naše nogometaše.

Ovo prekrasno sportsko druženje i užitak gledati Hrvatsku repku uživo kako vrhunski 'rastura' protivnika, mališanima su omogućili dugogodišnji partneri i prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska - INA.

Vidjeti Inu u sportskom 'ruhu' i nije bilo veliko iznenađenje. Naime, INA je tradicionalni partner hrvatskih sportaša i već desetljećima stoji uz naše nogometaše, rukometaše, košarkaše, vaterpoliste i ostale sportaše. Ovoga puta svoj sportski duh te promicanje zdravog života, zajedništva i solidarnosti prenijeli su na djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Time su mališani iz Sela postali bogatiji za još jednu u nizu brojnih uspomena koje dugi niz godina grade sa svojim prijateljima i partnerima iz Ine.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više