Objavljeno: četvrtak, 11.06.2015.

Anđeli sretnog djetinjstva na biciklima stigli u SOS Dječje selo Ladimirevci

Zahvaljujući sretnom djetinjstvu i brižnom domu kakvo im je pružilo SOS Dječje selo, Ljupčo i Daniel danas su kvalitetne i srčane osobe. Kako bi zahvalili SOS Dječjem selu na pruženoj brizi i odgoju oni voze humanitarnu biciklijadu.

U srijedu, 10. lipnja  iza 18.00 sati, Ljupčo iz Makedonije i Daniel iz Bugarske, stigli su biciklima u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Ta dva hrabra mlada čovjeka drugu godinu za redom voze biciklima više od 2.000 kilometara kako bi promovirali organizaciju SOS Dječje selo. Obiteljski koncept brige o djeci i zajedničko odrastanje biološke braće i sestara, odrastanje u sigurnom i poticajnom okruženju Dječjeg sela proživjeli su i oni sami u svojim SOS obiteljima u Makedoniji i Bugarskoj.

Svoje iskustvo brižnog doma žele podijeliti kroz države kojima putuju i na taj način potaknuti ljude da se bolje upoznaju sa SOS Dječjim selom kao alternativnim oblikom skrbi za djecu kako bi i sami postali prijatelji koji će ulagati u rast djece koja žive u SOS obiteljima u svim Dječjim selima.

Djeca i prijatelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci srdačno su ih dočekali te cijeli četvrtak, 11. lipnja rezervirali za druženje. U petak 12. lipnja ujutro, Ljupčo i Daniel kreću dalje na put, preko Virovitice do SOS Dječjeg sela Lekenik. Na dijelovima puta po Hrvatskoj pratiti će ih i biciklisti, prijatelji SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Podržite Ljupčeta i Daniela tako da i vi pričate njihovu priču.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više