Objavljeno: četvrtak, 11.06.2015.

Anđeli sretnog djetinjstva na biciklima stigli u SOS Dječje selo Ladimirevci

Zahvaljujući sretnom djetinjstvu i brižnom domu kakvo im je pružilo SOS Dječje selo, Ljupčo i Daniel danas su kvalitetne i srčane osobe. Kako bi zahvalili SOS Dječjem selu na pruženoj brizi i odgoju oni voze humanitarnu biciklijadu.

U srijedu, 10. lipnja  iza 18.00 sati, Ljupčo iz Makedonije i Daniel iz Bugarske, stigli su biciklima u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Ta dva hrabra mlada čovjeka drugu godinu za redom voze biciklima više od 2.000 kilometara kako bi promovirali organizaciju SOS Dječje selo. Obiteljski koncept brige o djeci i zajedničko odrastanje biološke braće i sestara, odrastanje u sigurnom i poticajnom okruženju Dječjeg sela proživjeli su i oni sami u svojim SOS obiteljima u Makedoniji i Bugarskoj.

Svoje iskustvo brižnog doma žele podijeliti kroz države kojima putuju i na taj način potaknuti ljude da se bolje upoznaju sa SOS Dječjim selom kao alternativnim oblikom skrbi za djecu kako bi i sami postali prijatelji koji će ulagati u rast djece koja žive u SOS obiteljima u svim Dječjim selima.

Djeca i prijatelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci srdačno su ih dočekali te cijeli četvrtak, 11. lipnja rezervirali za druženje. U petak 12. lipnja ujutro, Ljupčo i Daniel kreću dalje na put, preko Virovitice do SOS Dječjeg sela Lekenik. Na dijelovima puta po Hrvatskoj pratiti će ih i biciklisti, prijatelji SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Podržite Ljupčeta i Daniela tako da i vi pričate njihovu priču.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više