Objavljeno: četvrtak, 11.06.2015.

Anđeli sretnog djetinjstva na biciklima stigli u SOS Dječje selo Ladimirevci

Zahvaljujući sretnom djetinjstvu i brižnom domu kakvo im je pružilo SOS Dječje selo, Ljupčo i Daniel danas su kvalitetne i srčane osobe. Kako bi zahvalili SOS Dječjem selu na pruženoj brizi i odgoju oni voze humanitarnu biciklijadu.

U srijedu, 10. lipnja  iza 18.00 sati, Ljupčo iz Makedonije i Daniel iz Bugarske, stigli su biciklima u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Ta dva hrabra mlada čovjeka drugu godinu za redom voze biciklima više od 2.000 kilometara kako bi promovirali organizaciju SOS Dječje selo. Obiteljski koncept brige o djeci i zajedničko odrastanje biološke braće i sestara, odrastanje u sigurnom i poticajnom okruženju Dječjeg sela proživjeli su i oni sami u svojim SOS obiteljima u Makedoniji i Bugarskoj.

Svoje iskustvo brižnog doma žele podijeliti kroz države kojima putuju i na taj način potaknuti ljude da se bolje upoznaju sa SOS Dječjim selom kao alternativnim oblikom skrbi za djecu kako bi i sami postali prijatelji koji će ulagati u rast djece koja žive u SOS obiteljima u svim Dječjim selima.

Djeca i prijatelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci srdačno su ih dočekali te cijeli četvrtak, 11. lipnja rezervirali za druženje. U petak 12. lipnja ujutro, Ljupčo i Daniel kreću dalje na put, preko Virovitice do SOS Dječjeg sela Lekenik. Na dijelovima puta po Hrvatskoj pratiti će ih i biciklisti, prijatelji SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Podržite Ljupčeta i Daniela tako da i vi pričate njihovu priču.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više