Objavljeno: petak, 12.06.2015.

Excelente bar i SOS Dječje selo Hrvatska postali su prijatelji za cijeli život

Ako spojite ugodan ambijent, ritualno ispijanje ukusne kave i to sve odjenete u humano ruho dobit ćete neraskidivo prijateljstvo za cijeli život. Upravo takvo stvorili su Excelente bar i SOS Dječje selo Hrvatska.

U projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska pod imenom 'Dani dobrih prijatelja' uključio se Excelente bar koji je pokazao svoju humanu stranu i odlučio pomoći djeci bez roditelja ili roditeljske skrbi. Naime, ovaj vrhunski opremljen bar čijem će ugodnom ambijentu rijetko tko moći odoljeti, tijekom svibnja se odrekao dijela zarade od prodaje kava. Dobiveni iznos donirali su SOS Dječjem selu Hrvatska te time namirili režijske troškove šesteročlane SOS obitelji za čak tri mjeseca.

'Na suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska odlučili smo se jer smo htjeli pomoći i olakšati život koliko je to moguće onima kojima je to najpotrebnije. Cijenimo i podržavamo rad SOS Dječjeg sela Hrvatska pa smo stoga organizirali humanitarnu priču u našem lokalu kako bi podigli svijest dragih gostiju o radu i djelovanju SOS dječjeg sela. Ovim putem zahvaljujemo svim gostima koji su se odazvali našem pozivu i time dali svoj doprinos. Također zahvaljujemo SOS Dječjem selu Hrvatska na odličnoj suradnji te se nadamo ponoviti nešto slično u skoroj budućnosti. Excelente Bar i SOS Dječje selo Hrvatska su ovom akcijom postali prijatelji za cijeli život', pohvalio je, sada već prijateljsku, suradnju PR & Marketing manager Excelente bara, Luka Markota.

' SOS Dječje selo Hrvatska započelo je s projektima marketinga za opće dobro s malim i srednjih poduzetnicima. Naziv projekta je 'Dani dobrih prijatelja' gdje se, kroz određeno razdoblje, partneri odriču djela zarade od prodaje određenog proizvoda. U slučaja Excelente bara radilo se o odricanju jedne kune od prodaje kave tijekom svibnja', rekao je korporativni fundraiser SOS Dječjeg sela Hrvatska Gordan Novak te time pozvao i druge poduzetnike da se priključe projektu i postanu dobri prijatelji djece i mladih SOS dječjih sela.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više