Objavljeno: petak, 12.06.2015.

Excelente bar i SOS Dječje selo Hrvatska postali su prijatelji za cijeli život

Ako spojite ugodan ambijent, ritualno ispijanje ukusne kave i to sve odjenete u humano ruho dobit ćete neraskidivo prijateljstvo za cijeli život. Upravo takvo stvorili su Excelente bar i SOS Dječje selo Hrvatska.

U projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska pod imenom 'Dani dobrih prijatelja' uključio se Excelente bar koji je pokazao svoju humanu stranu i odlučio pomoći djeci bez roditelja ili roditeljske skrbi. Naime, ovaj vrhunski opremljen bar čijem će ugodnom ambijentu rijetko tko moći odoljeti, tijekom svibnja se odrekao dijela zarade od prodaje kava. Dobiveni iznos donirali su SOS Dječjem selu Hrvatska te time namirili režijske troškove šesteročlane SOS obitelji za čak tri mjeseca.

'Na suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska odlučili smo se jer smo htjeli pomoći i olakšati život koliko je to moguće onima kojima je to najpotrebnije. Cijenimo i podržavamo rad SOS Dječjeg sela Hrvatska pa smo stoga organizirali humanitarnu priču u našem lokalu kako bi podigli svijest dragih gostiju o radu i djelovanju SOS dječjeg sela. Ovim putem zahvaljujemo svim gostima koji su se odazvali našem pozivu i time dali svoj doprinos. Također zahvaljujemo SOS Dječjem selu Hrvatska na odličnoj suradnji te se nadamo ponoviti nešto slično u skoroj budućnosti. Excelente Bar i SOS Dječje selo Hrvatska su ovom akcijom postali prijatelji za cijeli život', pohvalio je, sada već prijateljsku, suradnju PR & Marketing manager Excelente bara, Luka Markota.

' SOS Dječje selo Hrvatska započelo je s projektima marketinga za opće dobro s malim i srednjih poduzetnicima. Naziv projekta je 'Dani dobrih prijatelja' gdje se, kroz određeno razdoblje, partneri odriču djela zarade od prodaje određenog proizvoda. U slučaja Excelente bara radilo se o odricanju jedne kune od prodaje kave tijekom svibnja', rekao je korporativni fundraiser SOS Dječjeg sela Hrvatska Gordan Novak te time pozvao i druge poduzetnike da se priključe projektu i postanu dobri prijatelji djece i mladih SOS dječjih sela.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više