Objavljeno: petak, 12.06.2015.

Održana 24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska

24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 11. lipnja u Zagrebu. Na Skupštini članovi Udruge prihvatili su izvješće o radu Predsjedništva Udruge, te izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Izvješća su slikovito prikazala nastojanja svih zaposlenih da SOS Dječje selo Hrvatska bude topao i brižan dom za svako dijete. U proteklom razdoblju ostvaren je i iskorak u radu prema lokalnoj zajednici, kroz rad Mobilnih timova na području Županjske Posavine i Sisačko-moslavačke županije. Donesen je i novi Statut Udruge koji je usklađen s novim Zakonom o udrugama.

Skupština je prihvatila i revizorsko mišljenje neovisnog revizora Mazars Cinotti Audit, da: 'Financijski izvještaji fer prezentiraju, u svim značajnim odrednicama, financijski položaj Društva te njegovu financijsku uspješnost za tada završenu godinu.'

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više