Objavljeno: petak, 12.06.2015.

Održana 24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska

24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 11. lipnja u Zagrebu. Na Skupštini članovi Udruge prihvatili su izvješće o radu Predsjedništva Udruge, te izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Izvješća su slikovito prikazala nastojanja svih zaposlenih da SOS Dječje selo Hrvatska bude topao i brižan dom za svako dijete. U proteklom razdoblju ostvaren je i iskorak u radu prema lokalnoj zajednici, kroz rad Mobilnih timova na području Županjske Posavine i Sisačko-moslavačke županije. Donesen je i novi Statut Udruge koji je usklađen s novim Zakonom o udrugama.

Skupština je prihvatila i revizorsko mišljenje neovisnog revizora Mazars Cinotti Audit, da: 'Financijski izvještaji fer prezentiraju, u svim značajnim odrednicama, financijski položaj Društva te njegovu financijsku uspješnost za tada završenu godinu.'

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više