Objavljeno: petak, 12.06.2015.

Održana 24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska

24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 11. lipnja u Zagrebu. Na Skupštini članovi Udruge prihvatili su izvješće o radu Predsjedništva Udruge, te izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Izvješća su slikovito prikazala nastojanja svih zaposlenih da SOS Dječje selo Hrvatska bude topao i brižan dom za svako dijete. U proteklom razdoblju ostvaren je i iskorak u radu prema lokalnoj zajednici, kroz rad Mobilnih timova na području Županjske Posavine i Sisačko-moslavačke županije. Donesen je i novi Statut Udruge koji je usklađen s novim Zakonom o udrugama.

Skupština je prihvatila i revizorsko mišljenje neovisnog revizora Mazars Cinotti Audit, da: 'Financijski izvještaji fer prezentiraju, u svim značajnim odrednicama, financijski položaj Društva te njegovu financijsku uspješnost za tada završenu godinu.'

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više