Objavljeno: petak, 12.06.2015.

Održana 24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska

24. skupština udruge SOS Dječje selo Hrvatska održana je 11. lipnja u Zagrebu. Na Skupštini članovi Udruge prihvatili su izvješće o radu Predsjedništva Udruge, te izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Izvješća su slikovito prikazala nastojanja svih zaposlenih da SOS Dječje selo Hrvatska bude topao i brižan dom za svako dijete. U proteklom razdoblju ostvaren je i iskorak u radu prema lokalnoj zajednici, kroz rad Mobilnih timova na području Županjske Posavine i Sisačko-moslavačke županije. Donesen je i novi Statut Udruge koji je usklađen s novim Zakonom o udrugama.

Skupština je prihvatila i revizorsko mišljenje neovisnog revizora Mazars Cinotti Audit, da: 'Financijski izvještaji fer prezentiraju, u svim značajnim odrednicama, financijski položaj Društva te njegovu financijsku uspješnost za tada završenu godinu.'

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više