Objavljeno: ponedjeljak, 15.06.2015.

SOS Dječjim selom Lekenik širio se miris roštilja i dobre zabave

SOS Dječje selo Lekenik i tvrtka za paketnu dostavu DPD u subotu, 13. lipnja, obilježili su kraj školske godine.

Ima li ljepšeg završetka školske godine od sunčanog dana provedenog u prirodi i ukusnog ručka od kojeg rastu zazubice? Upravo takav dan SOS Dječjem selu Lekenik priuštili su firma za dostavu paketa DPD i restoran CHEFlja.

Prijatelji i donatori SOS Dječjeg sela Hrvatska svojim su velikim DPD kamionom u jutarnjim satima stigli u Lekenik i donijeli lijepe darove – bojice, flomastere, ukrasne salvete, lijepilo, škare i pregršt kreativnih ideja koje su ostvarili u čak tri radionice. Tako su neki oslikavali drvo u obliku srca, drugi crtali kamione, a treći se okušali u dekupaž tehnici.

Oni nešto hrabriji primili su se sportskih igara i, unatoč suncu, odigrali turnir u nogometu i odbojci. Najveće oduševljenje i natjecateljski karakter među djecom i mladima iz SOS Dječjeg sela te njihovim gostima zavladalo je kod natjecanja u skakanju u vrećama i povlačenja konopa, gdje su čak tri puta pobjedu odnijele djevojke.

Nakon ovako iscrpne aktivnosti na plus 30 Celzijanera valjalo je dobro se okrijepiti. Da trbusi okupljenih budu puni, a osmijeh na licu postojan, pobrinuli su se kulinarski magovi iz restorana CHEFlja. U pripremi i serviranju ručka, osoblju restorana Cheflja pomogli su mladi iz Sela koji su inače uključeni u program Mala škola za život, gdje uče kako kuhati u profesionalnoj kuhinji.

Inače, vjerni prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska i ovoga su se puta pobrinuli da djeca kraj školske godine dočekaju sa slatkim okusom u ustima.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više