Objavljeno: ponedjeljak, 15.06.2015.

SOS Dječjim selom Lekenik širio se miris roštilja i dobre zabave

SOS Dječje selo Lekenik i tvrtka za paketnu dostavu DPD u subotu, 13. lipnja, obilježili su kraj školske godine.

Ima li ljepšeg završetka školske godine od sunčanog dana provedenog u prirodi i ukusnog ručka od kojeg rastu zazubice? Upravo takav dan SOS Dječjem selu Lekenik priuštili su firma za dostavu paketa DPD i restoran CHEFlja.

Prijatelji i donatori SOS Dječjeg sela Hrvatska svojim su velikim DPD kamionom u jutarnjim satima stigli u Lekenik i donijeli lijepe darove – bojice, flomastere, ukrasne salvete, lijepilo, škare i pregršt kreativnih ideja koje su ostvarili u čak tri radionice. Tako su neki oslikavali drvo u obliku srca, drugi crtali kamione, a treći se okušali u dekupaž tehnici.

Oni nešto hrabriji primili su se sportskih igara i, unatoč suncu, odigrali turnir u nogometu i odbojci. Najveće oduševljenje i natjecateljski karakter među djecom i mladima iz SOS Dječjeg sela te njihovim gostima zavladalo je kod natjecanja u skakanju u vrećama i povlačenja konopa, gdje su čak tri puta pobjedu odnijele djevojke.

Nakon ovako iscrpne aktivnosti na plus 30 Celzijanera valjalo je dobro se okrijepiti. Da trbusi okupljenih budu puni, a osmijeh na licu postojan, pobrinuli su se kulinarski magovi iz restorana CHEFlja. U pripremi i serviranju ručka, osoblju restorana Cheflja pomogli su mladi iz Sela koji su inače uključeni u program Mala škola za život, gdje uče kako kuhati u profesionalnoj kuhinji.

Inače, vjerni prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska i ovoga su se puta pobrinuli da djeca kraj školske godine dočekaju sa slatkim okusom u ustima.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više