Objavljeno: utorak, 16.06.2015.

Svi trk po 'beauty humani zgoditak' u MC studio

U projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja', uključio se i frizerski salon MC studio koji će tijekom lipnja donirati od svake fen frizure 5%. Budite i vi dio ove humane priče i uljepšavajte se u MC studiju.

Vruće ljeto i ove je godine stiglo naglo, nenajavljeno i uhvatilo vas nespremne. Kako bi što bezbolnije preživjeli vrućine poželjno je da imate pravu ljetnu frizuru koja će biti jednostavna za održavanje i lijepa. Upravo takav 'beauty zgoditak' možete dobiti u studiju MC studio u Središću.

Simpatično i prije svega stručno osoblje u sastavu: Barbare, Dijane, Ivane i Sare, pobrinut će se da izgledate besprijekorno, ali i djelujete humano. Naime, frizerski salon MC studio uključio se u projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska, 'Dani dobrih prijatelja' te tijekom lipnja odlučio od svake fen frizure donirati 5%.

Sva dobit ići će u prave ruke, onima kojima je to najpotrebnije – djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Da je osoblje salona stručno i kada su djeca u pitanju, pokazale su na primjeru sedmogodišnje Tije koja je dobila frizuru iz snova. Od duge, bujne kose prvo su nastale raskošne lokne, a kako joj ne bi bilo vruće, cure su kosu sakupile u trendi pletenicu i bujni rep.

I vi možete izgledati dobro i osjećati se odlično. Sve što treba je - posjetite MC Studio, prepustite se u ruke stručnjakinja i samim time pomognite djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više