Objavljeno: utorak, 16.06.2015.

Svi trk po 'beauty humani zgoditak' u MC studio

U projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja', uključio se i frizerski salon MC studio koji će tijekom lipnja donirati od svake fen frizure 5%. Budite i vi dio ove humane priče i uljepšavajte se u MC studiju.

Vruće ljeto i ove je godine stiglo naglo, nenajavljeno i uhvatilo vas nespremne. Kako bi što bezbolnije preživjeli vrućine poželjno je da imate pravu ljetnu frizuru koja će biti jednostavna za održavanje i lijepa. Upravo takav 'beauty zgoditak' možete dobiti u studiju MC studio u Središću.

Simpatično i prije svega stručno osoblje u sastavu: Barbare, Dijane, Ivane i Sare, pobrinut će se da izgledate besprijekorno, ali i djelujete humano. Naime, frizerski salon MC studio uključio se u projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska, 'Dani dobrih prijatelja' te tijekom lipnja odlučio od svake fen frizure donirati 5%.

Sva dobit ići će u prave ruke, onima kojima je to najpotrebnije – djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Da je osoblje salona stručno i kada su djeca u pitanju, pokazale su na primjeru sedmogodišnje Tije koja je dobila frizuru iz snova. Od duge, bujne kose prvo su nastale raskošne lokne, a kako joj ne bi bilo vruće, cure su kosu sakupile u trendi pletenicu i bujni rep.

I vi možete izgledati dobro i osjećati se odlično. Sve što treba je - posjetite MC Studio, prepustite se u ruke stručnjakinja i samim time pomognite djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više