Objavljeno: utorak, 16.06.2015.

Svi trk po 'beauty humani zgoditak' u MC studio

U projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja', uključio se i frizerski salon MC studio koji će tijekom lipnja donirati od svake fen frizure 5%. Budite i vi dio ove humane priče i uljepšavajte se u MC studiju.

Vruće ljeto i ove je godine stiglo naglo, nenajavljeno i uhvatilo vas nespremne. Kako bi što bezbolnije preživjeli vrućine poželjno je da imate pravu ljetnu frizuru koja će biti jednostavna za održavanje i lijepa. Upravo takav 'beauty zgoditak' možete dobiti u studiju MC studio u Središću.

Simpatično i prije svega stručno osoblje u sastavu: Barbare, Dijane, Ivane i Sare, pobrinut će se da izgledate besprijekorno, ali i djelujete humano. Naime, frizerski salon MC studio uključio se u projekt SOS Dječjeg sela Hrvatska, 'Dani dobrih prijatelja' te tijekom lipnja odlučio od svake fen frizure donirati 5%.

Sva dobit ići će u prave ruke, onima kojima je to najpotrebnije – djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Da je osoblje salona stručno i kada su djeca u pitanju, pokazale su na primjeru sedmogodišnje Tije koja je dobila frizuru iz snova. Od duge, bujne kose prvo su nastale raskošne lokne, a kako joj ne bi bilo vruće, cure su kosu sakupile u trendi pletenicu i bujni rep.

I vi možete izgledati dobro i osjećati se odlično. Sve što treba je - posjetite MC Studio, prepustite se u ruke stručnjakinja i samim time pomognite djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više