Objavljeno: utorak, 30.06.2015.

Nezaboravan tjedan u Pragu za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Zahvaljujući praškom udruženju građana ’Lastavica’, 55 djece i njihove SOS mame iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci proveli su nezaboravnih tjedan dana u češkoj prijestolnici, Pragu.

Poput pravih domaćina udruženje ’Lastavica’ za svojim je dragim gostima priuštilo tjedan prepun aktivnosti. Tako su se oduševljena djeca vozila Vltavom, razgledavala praške znamenitosti, kupali se u Aquaparku, posjetili hrvatsko veleposlanstvo, Muzej lutaka, dječji dom u Benešovu, zoološki vrt i uživali u slobodnom vremenu, igri i druženju.

Ovom predivnom gestom udruženja ’Lastavica’, osim djece, bio je oduševljen i direktor Sela , Zoran Relić koji je istaknuo kako će djeca i mame ovo putovanje pamtiti do kraja života. Kako kaže, ’osim što su upoznali zanimljivu povijest Praga, stekli su nove prijatelje s kojima žele dijeliti sretniju budućnost’.

SOS Dječje selo Ladimirevci šesto su SOS Dječje selo iz bivše Jugoslavije koje je udruženje ’Lastavica’ ugostilo u Pragu. Kako kaže počasni predsjednik udruženja, dr. Edo Jaganjac, ’za ovu su humanu priču odabrali upravo djecu iz SOS sela, jer smatraju da upravo ona imaju naviše šansi za uspjeh u životu’.

Djeca i SOS mame sretno su se vratili svojim kućama obogaćeni za još jedno predivno iskustvo i prijateljstvo za cijeli život.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više