Objavljeno: utorak, 30.06.2015.

Nezaboravan tjedan u Pragu za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Zahvaljujući praškom udruženju građana ’Lastavica’, 55 djece i njihove SOS mame iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci proveli su nezaboravnih tjedan dana u češkoj prijestolnici, Pragu.

Poput pravih domaćina udruženje ’Lastavica’ za svojim je dragim gostima priuštilo tjedan prepun aktivnosti. Tako su se oduševljena djeca vozila Vltavom, razgledavala praške znamenitosti, kupali se u Aquaparku, posjetili hrvatsko veleposlanstvo, Muzej lutaka, dječji dom u Benešovu, zoološki vrt i uživali u slobodnom vremenu, igri i druženju.

Ovom predivnom gestom udruženja ’Lastavica’, osim djece, bio je oduševljen i direktor Sela , Zoran Relić koji je istaknuo kako će djeca i mame ovo putovanje pamtiti do kraja života. Kako kaže, ’osim što su upoznali zanimljivu povijest Praga, stekli su nove prijatelje s kojima žele dijeliti sretniju budućnost’.

SOS Dječje selo Ladimirevci šesto su SOS Dječje selo iz bivše Jugoslavije koje je udruženje ’Lastavica’ ugostilo u Pragu. Kako kaže počasni predsjednik udruženja, dr. Edo Jaganjac, ’za ovu su humanu priču odabrali upravo djecu iz SOS sela, jer smatraju da upravo ona imaju naviše šansi za uspjeh u životu’.

Djeca i SOS mame sretno su se vratili svojim kućama obogaćeni za još jedno predivno iskustvo i prijateljstvo za cijeli život.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više