Objavljeno: srijeda, 01.07.2015.

Crvenkapica iz Lekenika i vuk iz Siska 'pokorili' Šibenik

I ove godine u Šibeniku djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, opet su postigli da se o njima priča. Pred stotinjak gledatelja na Trgu Ivana Pavla II odigrala su predstavu 'Crvenkapica iz Lekenika i vuk Crvenhlačko iz Siska'.

Kako već četvrtu godinu zaredom nastupaju na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, možemo reći da su polaznici Dramske skupine, sekcija 'Malo kazalište bajki', postali pravi profesionalci.

Ove su godine posebno počašćeni jer opravdavaju moto 55. po redu festivala – 'samo najbolji od najboljih'. Na njih je posebno ponosan Rusmir Agačević, voditelj dramske sekcije SOS Dječjeg sela Lekenik.

'Ovo je još jedna potvrda kako trud i ljubav prema kazalištu daju lijepe rezultate. Malo kazalište bajki SOS dječjeg sela Lekenik već četvrtu godinu u kontinuitetu, odlukama selektora, igra na jednom od najznačajnijih dječjih festivala u ovom dijelu Europe. Posebna je to radost ako se zna kako je ovogodišnji moto Festivala 'samo najbolji od najboljih'. Hvala svima koji pružate podršku Malom kazalištu Bajki SOS dječjeg sela Lekenik', rekao je Rusmir Agačević.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više