Objavljeno: srijeda, 01.07.2015.

Crvenkapica iz Lekenika i vuk iz Siska 'pokorili' Šibenik

I ove godine u Šibeniku djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, opet su postigli da se o njima priča. Pred stotinjak gledatelja na Trgu Ivana Pavla II odigrala su predstavu 'Crvenkapica iz Lekenika i vuk Crvenhlačko iz Siska'.

Kako već četvrtu godinu zaredom nastupaju na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, možemo reći da su polaznici Dramske skupine, sekcija 'Malo kazalište bajki', postali pravi profesionalci.

Ove su godine posebno počašćeni jer opravdavaju moto 55. po redu festivala – 'samo najbolji od najboljih'. Na njih je posebno ponosan Rusmir Agačević, voditelj dramske sekcije SOS Dječjeg sela Lekenik.

'Ovo je još jedna potvrda kako trud i ljubav prema kazalištu daju lijepe rezultate. Malo kazalište bajki SOS dječjeg sela Lekenik već četvrtu godinu u kontinuitetu, odlukama selektora, igra na jednom od najznačajnijih dječjih festivala u ovom dijelu Europe. Posebna je to radost ako se zna kako je ovogodišnji moto Festivala 'samo najbolji od najboljih'. Hvala svima koji pružate podršku Malom kazalištu Bajki SOS dječjeg sela Lekenik', rekao je Rusmir Agačević.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više