Objavljeno: srijeda, 01.07.2015.

Crvenkapica iz Lekenika i vuk iz Siska 'pokorili' Šibenik

I ove godine u Šibeniku djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, opet su postigli da se o njima priča. Pred stotinjak gledatelja na Trgu Ivana Pavla II odigrala su predstavu 'Crvenkapica iz Lekenika i vuk Crvenhlačko iz Siska'.

Kako već četvrtu godinu zaredom nastupaju na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, možemo reći da su polaznici Dramske skupine, sekcija 'Malo kazalište bajki', postali pravi profesionalci.

Ove su godine posebno počašćeni jer opravdavaju moto 55. po redu festivala – 'samo najbolji od najboljih'. Na njih je posebno ponosan Rusmir Agačević, voditelj dramske sekcije SOS Dječjeg sela Lekenik.

'Ovo je još jedna potvrda kako trud i ljubav prema kazalištu daju lijepe rezultate. Malo kazalište bajki SOS dječjeg sela Lekenik već četvrtu godinu u kontinuitetu, odlukama selektora, igra na jednom od najznačajnijih dječjih festivala u ovom dijelu Europe. Posebna je to radost ako se zna kako je ovogodišnji moto Festivala 'samo najbolji od najboljih'. Hvala svima koji pružate podršku Malom kazalištu Bajki SOS dječjeg sela Lekenik', rekao je Rusmir Agačević.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više