Objavljeno: srijeda, 01.07.2015.

Crvenkapica iz Lekenika i vuk iz Siska 'pokorili' Šibenik

I ove godine u Šibeniku djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, opet su postigli da se o njima priča. Pred stotinjak gledatelja na Trgu Ivana Pavla II odigrala su predstavu 'Crvenkapica iz Lekenika i vuk Crvenhlačko iz Siska'.

Kako već četvrtu godinu zaredom nastupaju na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, možemo reći da su polaznici Dramske skupine, sekcija 'Malo kazalište bajki', postali pravi profesionalci.

Ove su godine posebno počašćeni jer opravdavaju moto 55. po redu festivala – 'samo najbolji od najboljih'. Na njih je posebno ponosan Rusmir Agačević, voditelj dramske sekcije SOS Dječjeg sela Lekenik.

'Ovo je još jedna potvrda kako trud i ljubav prema kazalištu daju lijepe rezultate. Malo kazalište bajki SOS dječjeg sela Lekenik već četvrtu godinu u kontinuitetu, odlukama selektora, igra na jednom od najznačajnijih dječjih festivala u ovom dijelu Europe. Posebna je to radost ako se zna kako je ovogodišnji moto Festivala 'samo najbolji od najboljih'. Hvala svima koji pružate podršku Malom kazalištu Bajki SOS dječjeg sela Lekenik', rekao je Rusmir Agačević.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više