Objavljeno: četvrtak, 16.07.2015.

Knjiga u vašoj ruci, sigurnost za SOS djecu

Svi ljubitelji knjiga - trk' na AB sajam u predvorje Glavnog kolodvora. Čeka vas izvrsna ponuda i humani projekt u sklopu kojeg pomažete djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gotovo sve je spremno za ovogodišnje ljetovanje. Samo vas još jedna stvar muči – što čitati na plaži? Odgovor na ovo pitanje potražite na trenutno aktualnom AB sajmu knjiga.

Osim što se može pohvaliti bogatom ponudom žanrova koja da će sigurno zadovoljiti glad svakog željnog čitača, ovaj je sajam smješten na atraktivnoj lokaciji – predvorju Glavnog kolodvora u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da je ovo trenutno jedno od najfrekventnijih mjesta u gradu Zagrebu, sigurni smo da će svaki prolaznik, pa i onaj koji nije ljubitelj knjiga, pronaći svoje štivo za odmor.

Da bi štivo bilo još primamljivije, a okus nakon kupovine sladak, dobri ljudi iz AB sajma odlučili su pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Tako su se uključiti u projekt pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja' u sklopu kojeg će donirati dio svoje zarade od svakoga računa. Uključite se i vi u ovu hvalevrijednu akciju – od 11. do 31. srpnja, 2015. posjetite AB sajam knjiga u predvorju Glavnog kolodvora, čitajte, donirajte i uživajte u ljepoti pomaganja.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više