Objavljeno: četvrtak, 16.07.2015.

Knjiga u vašoj ruci, sigurnost za SOS djecu

Svi ljubitelji knjiga - trk' na AB sajam u predvorje Glavnog kolodvora. Čeka vas izvrsna ponuda i humani projekt u sklopu kojeg pomažete djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gotovo sve je spremno za ovogodišnje ljetovanje. Samo vas još jedna stvar muči – što čitati na plaži? Odgovor na ovo pitanje potražite na trenutno aktualnom AB sajmu knjiga.

Osim što se može pohvaliti bogatom ponudom žanrova koja da će sigurno zadovoljiti glad svakog željnog čitača, ovaj je sajam smješten na atraktivnoj lokaciji – predvorju Glavnog kolodvora u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da je ovo trenutno jedno od najfrekventnijih mjesta u gradu Zagrebu, sigurni smo da će svaki prolaznik, pa i onaj koji nije ljubitelj knjiga, pronaći svoje štivo za odmor.

Da bi štivo bilo još primamljivije, a okus nakon kupovine sladak, dobri ljudi iz AB sajma odlučili su pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Tako su se uključiti u projekt pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja' u sklopu kojeg će donirati dio svoje zarade od svakoga računa. Uključite se i vi u ovu hvalevrijednu akciju – od 11. do 31. srpnja, 2015. posjetite AB sajam knjiga u predvorju Glavnog kolodvora, čitajte, donirajte i uživajte u ljepoti pomaganja.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više