Objavljeno: četvrtak, 16.07.2015.

Knjiga u vašoj ruci, sigurnost za SOS djecu

Svi ljubitelji knjiga - trk' na AB sajam u predvorje Glavnog kolodvora. Čeka vas izvrsna ponuda i humani projekt u sklopu kojeg pomažete djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gotovo sve je spremno za ovogodišnje ljetovanje. Samo vas još jedna stvar muči – što čitati na plaži? Odgovor na ovo pitanje potražite na trenutno aktualnom AB sajmu knjiga.

Osim što se može pohvaliti bogatom ponudom žanrova koja da će sigurno zadovoljiti glad svakog željnog čitača, ovaj je sajam smješten na atraktivnoj lokaciji – predvorju Glavnog kolodvora u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da je ovo trenutno jedno od najfrekventnijih mjesta u gradu Zagrebu, sigurni smo da će svaki prolaznik, pa i onaj koji nije ljubitelj knjiga, pronaći svoje štivo za odmor.

Da bi štivo bilo još primamljivije, a okus nakon kupovine sladak, dobri ljudi iz AB sajma odlučili su pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Tako su se uključiti u projekt pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja' u sklopu kojeg će donirati dio svoje zarade od svakoga računa. Uključite se i vi u ovu hvalevrijednu akciju – od 11. do 31. srpnja, 2015. posjetite AB sajam knjiga u predvorju Glavnog kolodvora, čitajte, donirajte i uživajte u ljepoti pomaganja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više