Objavljeno: četvrtak, 16.07.2015.

Knjiga u vašoj ruci, sigurnost za SOS djecu

Svi ljubitelji knjiga - trk' na AB sajam u predvorje Glavnog kolodvora. Čeka vas izvrsna ponuda i humani projekt u sklopu kojeg pomažete djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gotovo sve je spremno za ovogodišnje ljetovanje. Samo vas još jedna stvar muči – što čitati na plaži? Odgovor na ovo pitanje potražite na trenutno aktualnom AB sajmu knjiga.

Osim što se može pohvaliti bogatom ponudom žanrova koja da će sigurno zadovoljiti glad svakog željnog čitača, ovaj je sajam smješten na atraktivnoj lokaciji – predvorju Glavnog kolodvora u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da je ovo trenutno jedno od najfrekventnijih mjesta u gradu Zagrebu, sigurni smo da će svaki prolaznik, pa i onaj koji nije ljubitelj knjiga, pronaći svoje štivo za odmor.

Da bi štivo bilo još primamljivije, a okus nakon kupovine sladak, dobri ljudi iz AB sajma odlučili su pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Tako su se uključiti u projekt pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja' u sklopu kojeg će donirati dio svoje zarade od svakoga računa. Uključite se i vi u ovu hvalevrijednu akciju – od 11. do 31. srpnja, 2015. posjetite AB sajam knjiga u predvorju Glavnog kolodvora, čitajte, donirajte i uživajte u ljepoti pomaganja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više