Objavljeno: četvrtak, 16.07.2015.

Knjiga u vašoj ruci, sigurnost za SOS djecu

Svi ljubitelji knjiga - trk' na AB sajam u predvorje Glavnog kolodvora. Čeka vas izvrsna ponuda i humani projekt u sklopu kojeg pomažete djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gotovo sve je spremno za ovogodišnje ljetovanje. Samo vas još jedna stvar muči – što čitati na plaži? Odgovor na ovo pitanje potražite na trenutno aktualnom AB sajmu knjiga.

Osim što se može pohvaliti bogatom ponudom žanrova koja da će sigurno zadovoljiti glad svakog željnog čitača, ovaj je sajam smješten na atraktivnoj lokaciji – predvorju Glavnog kolodvora u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da je ovo trenutno jedno od najfrekventnijih mjesta u gradu Zagrebu, sigurni smo da će svaki prolaznik, pa i onaj koji nije ljubitelj knjiga, pronaći svoje štivo za odmor.

Da bi štivo bilo još primamljivije, a okus nakon kupovine sladak, dobri ljudi iz AB sajma odlučili su pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Tako su se uključiti u projekt pod nazivom 'Dani dobrih prijatelja' u sklopu kojeg će donirati dio svoje zarade od svakoga računa. Uključite se i vi u ovu hvalevrijednu akciju – od 11. do 31. srpnja, 2015. posjetite AB sajam knjiga u predvorju Glavnog kolodvora, čitajte, donirajte i uživajte u ljepoti pomaganja.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više