Objavljeno: četvrtak, 23.07.2015.

Ekipa 'Dobro jutro, Hrvatske' ispratila Marka i Igora na avanturističku putešestviju

Dva studenta, Marko i Igor, 22. srpnja odvažili su se na još jedan sportski pothvat u nizu. Inače, adrenalinski 'manijaci', ovi su se 25-godišnjaci biciklima uputili iz Zagreba do Makarske.

U 20-tak dana u planu imaju prijeći put dug 2.000 kilometara, a kako njihovo pedaliranje ne bi bilo samo puko nabijanje kilometraže, odlučili su putem širiti glas o sretnom djetinjstvu i podizati svijest o SOS Dječjem selu Hrvatska.
Njihovu hvale vrijednu akciju prepoznali su brojni mediji među kojima i ekipa HTV-ove mozaične emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' koja ih je, baš na dan polaska, ugostila u svom studiju.

Nakon kratkog, ali ugodnog druženja, voditeljice Sanja i Jelena, dečkima su zaželjele sretan put i pridružile im se u prvom selfiju, u našim krugovima popularnom zvanom 'sebaču'. Upravo uz pomoć ovog popularnog trenda na društveni mrežama dečki će se javljati sa svake stanice na svom putu, a vi ćete im svojim šeranjem uz #sretnodjetinjstvo te pozivom na humanitarni telefon 060 90 55 pomoći djeci i mladima iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Gostovanje u Dobro jutro, Hrvatska možete pogledati ovdje!

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više