Objavljeno: četvrtak, 23.07.2015.

Ekipa 'Dobro jutro, Hrvatske' ispratila Marka i Igora na avanturističku putešestviju

Dva studenta, Marko i Igor, 22. srpnja odvažili su se na još jedan sportski pothvat u nizu. Inače, adrenalinski 'manijaci', ovi su se 25-godišnjaci biciklima uputili iz Zagreba do Makarske.

U 20-tak dana u planu imaju prijeći put dug 2.000 kilometara, a kako njihovo pedaliranje ne bi bilo samo puko nabijanje kilometraže, odlučili su putem širiti glas o sretnom djetinjstvu i podizati svijest o SOS Dječjem selu Hrvatska.
Njihovu hvale vrijednu akciju prepoznali su brojni mediji među kojima i ekipa HTV-ove mozaične emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' koja ih je, baš na dan polaska, ugostila u svom studiju.

Nakon kratkog, ali ugodnog druženja, voditeljice Sanja i Jelena, dečkima su zaželjele sretan put i pridružile im se u prvom selfiju, u našim krugovima popularnom zvanom 'sebaču'. Upravo uz pomoć ovog popularnog trenda na društveni mrežama dečki će se javljati sa svake stanice na svom putu, a vi ćete im svojim šeranjem uz #sretnodjetinjstvo te pozivom na humanitarni telefon 060 90 55 pomoći djeci i mladima iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Gostovanje u Dobro jutro, Hrvatska možete pogledati ovdje!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više