Objavljeno: četvrtak, 23.07.2015.

Ekipa 'Dobro jutro, Hrvatske' ispratila Marka i Igora na avanturističku putešestviju

Dva studenta, Marko i Igor, 22. srpnja odvažili su se na još jedan sportski pothvat u nizu. Inače, adrenalinski 'manijaci', ovi su se 25-godišnjaci biciklima uputili iz Zagreba do Makarske.

U 20-tak dana u planu imaju prijeći put dug 2.000 kilometara, a kako njihovo pedaliranje ne bi bilo samo puko nabijanje kilometraže, odlučili su putem širiti glas o sretnom djetinjstvu i podizati svijest o SOS Dječjem selu Hrvatska.
Njihovu hvale vrijednu akciju prepoznali su brojni mediji među kojima i ekipa HTV-ove mozaične emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' koja ih je, baš na dan polaska, ugostila u svom studiju.

Nakon kratkog, ali ugodnog druženja, voditeljice Sanja i Jelena, dečkima su zaželjele sretan put i pridružile im se u prvom selfiju, u našim krugovima popularnom zvanom 'sebaču'. Upravo uz pomoć ovog popularnog trenda na društveni mrežama dečki će se javljati sa svake stanice na svom putu, a vi ćete im svojim šeranjem uz #sretnodjetinjstvo te pozivom na humanitarni telefon 060 90 55 pomoći djeci i mladima iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Gostovanje u Dobro jutro, Hrvatska možete pogledati ovdje!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više