Objavljeno: četvrtak, 23.07.2015.

Ekipa 'Dobro jutro, Hrvatske' ispratila Marka i Igora na avanturističku putešestviju

Dva studenta, Marko i Igor, 22. srpnja odvažili su se na još jedan sportski pothvat u nizu. Inače, adrenalinski 'manijaci', ovi su se 25-godišnjaci biciklima uputili iz Zagreba do Makarske.

U 20-tak dana u planu imaju prijeći put dug 2.000 kilometara, a kako njihovo pedaliranje ne bi bilo samo puko nabijanje kilometraže, odlučili su putem širiti glas o sretnom djetinjstvu i podizati svijest o SOS Dječjem selu Hrvatska.
Njihovu hvale vrijednu akciju prepoznali su brojni mediji među kojima i ekipa HTV-ove mozaične emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' koja ih je, baš na dan polaska, ugostila u svom studiju.

Nakon kratkog, ali ugodnog druženja, voditeljice Sanja i Jelena, dečkima su zaželjele sretan put i pridružile im se u prvom selfiju, u našim krugovima popularnom zvanom 'sebaču'. Upravo uz pomoć ovog popularnog trenda na društveni mrežama dečki će se javljati sa svake stanice na svom putu, a vi ćete im svojim šeranjem uz #sretnodjetinjstvo te pozivom na humanitarni telefon 060 90 55 pomoći djeci i mladima iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Gostovanje u Dobro jutro, Hrvatska možete pogledati ovdje!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više