Objavljeno: petak, 24.07.2015.

Ma kakve vrućine? Ljeto u Lekeniku zabavnije je no ikad

Vruće ljetne dane djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik provode u zabavi i igri. Da se ljetne radosti ne moraju nužno razvijati samo na moru, dokazuju tete iz Mobilnog tima programa 'Brižan dom za svako dijete' koje djeci svakoga dana, od ponedjeljak do četvrtka, priređuju novu dozu zabave.

Uz pomoć odgajateljice iz SOS Dječjeg sela Lekenik mlade i uvijek inovativne tete iz Mobilnog tima organiziraju radionice i igraonice za djecu različitih uzrasta. U posljednjih dva tjedna, koliko traju ljetne radionice, najmlađi su izradili prekrasan akvarij, zanimljive labirinte, odigrali brojne zabavne igre s loptama, vodenim balonima, dodavali se i gađali ribice...

Oni nešto stariji, na prijelazu u više razrede osnovne škole, zabavljaju se u društvenim igrama poput 'Binga', 'Kola sreće', pantomime, traženja blaga ili pak u ulozi poštara.

Najstariji učenici: šestaši, sedmaši i osmaši, uživaju u igrama 'vježbanja moždanih vijuga' - Milijunašu ili kvizu znanja ili pak pokazuju svoje vještine dok objašnjavaju riječi u Aliasu.

Četvrtkom poslijepodne svi se zajedno druže i opuštaju uz film ili crtić. Slobodno vrijeme ispunjeno je smijehom, veseljem i učenjem kroz igru, a takva će se atmosfera u Lekeniku nastaviti do samoga kraja ljeta. Osim djece iz SOS Sela dobrodošla su i sva ostala djeca iz zajednice koje svi objeručke prijateljski prihvaćaju.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više