Objavljeno: petak, 24.07.2015.

Ma kakve vrućine? Ljeto u Lekeniku zabavnije je no ikad

Vruće ljetne dane djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik provode u zabavi i igri. Da se ljetne radosti ne moraju nužno razvijati samo na moru, dokazuju tete iz Mobilnog tima programa 'Brižan dom za svako dijete' koje djeci svakoga dana, od ponedjeljak do četvrtka, priređuju novu dozu zabave.

Uz pomoć odgajateljice iz SOS Dječjeg sela Lekenik mlade i uvijek inovativne tete iz Mobilnog tima organiziraju radionice i igraonice za djecu različitih uzrasta. U posljednjih dva tjedna, koliko traju ljetne radionice, najmlađi su izradili prekrasan akvarij, zanimljive labirinte, odigrali brojne zabavne igre s loptama, vodenim balonima, dodavali se i gađali ribice...

Oni nešto stariji, na prijelazu u više razrede osnovne škole, zabavljaju se u društvenim igrama poput 'Binga', 'Kola sreće', pantomime, traženja blaga ili pak u ulozi poštara.

Najstariji učenici: šestaši, sedmaši i osmaši, uživaju u igrama 'vježbanja moždanih vijuga' - Milijunašu ili kvizu znanja ili pak pokazuju svoje vještine dok objašnjavaju riječi u Aliasu.

Četvrtkom poslijepodne svi se zajedno druže i opuštaju uz film ili crtić. Slobodno vrijeme ispunjeno je smijehom, veseljem i učenjem kroz igru, a takva će se atmosfera u Lekeniku nastaviti do samoga kraja ljeta. Osim djece iz SOS Sela dobrodošla su i sva ostala djeca iz zajednice koje svi objeručke prijateljski prihvaćaju.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više