Objavljeno: ponedjeljak, 17.08.2015.

Čulo se buć, bać, boć... ljetovanje i dalje traje!

I dok se većina već vratila s godišnjih odmora i lijepa sjećanja s mora stavila u ladicu, djeca iz SOS Dječjih sela i dalje uživaju u ljetnim radostima. Njihovo ljetovanje ove se godine itekako odužilo, a sve to zahvaljujući divnim prijateljima i partnerima – Kauflandu.

Ovaj trgovački lanac u jeku ljetne sezone otvorio je novu poslovnicu u Trogiru i tim povodom ugostio djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci.

Mališani su sa svojim majkama u čak tri ture pristizali u ovaj lijepi grad na Jadranu i vrući kolovoz proveli hladeći se u moru. Da bi užitak bio potpun, a njihovi želuci nakon ljetnih aktivnosti na plaži ispunjeni, pobrinuli su se čelni ljudi Kauflanda.

Tako su ih ugostili u novootvorenoj poslovnici u Trogiru, počastili bogatim poklon bonovima i pomogli im da napune kolica i frižidere. SOS mame Verica i Monika sa svojom djecom dobile su posebnu čast upoznati se s djelatnicima Kauflanda u Trogiru i provesti jedno divno jutro u druženju, razgledavanju dućana i kušanju slatkiša koje su im pripremili domaćini.

Uz pregršt poklona, od igračaka do ukusnih zalogaja, djeca su uživala u ljubaznom gostoprimstvu i društvu nasmiješenih djelatnica koje su ih objeručke dočekale. Mame i djeca zahvalile su se na mogućnosti da uživaju u ljetnim radostima sve do kraja kolovoza.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više