Objavljeno: ponedjeljak, 17.08.2015.

Čulo se buć, bać, boć... ljetovanje i dalje traje!

I dok se većina već vratila s godišnjih odmora i lijepa sjećanja s mora stavila u ladicu, djeca iz SOS Dječjih sela i dalje uživaju u ljetnim radostima. Njihovo ljetovanje ove se godine itekako odužilo, a sve to zahvaljujući divnim prijateljima i partnerima – Kauflandu.

Ovaj trgovački lanac u jeku ljetne sezone otvorio je novu poslovnicu u Trogiru i tim povodom ugostio djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci.

Mališani su sa svojim majkama u čak tri ture pristizali u ovaj lijepi grad na Jadranu i vrući kolovoz proveli hladeći se u moru. Da bi užitak bio potpun, a njihovi želuci nakon ljetnih aktivnosti na plaži ispunjeni, pobrinuli su se čelni ljudi Kauflanda.

Tako su ih ugostili u novootvorenoj poslovnici u Trogiru, počastili bogatim poklon bonovima i pomogli im da napune kolica i frižidere. SOS mame Verica i Monika sa svojom djecom dobile su posebnu čast upoznati se s djelatnicima Kauflanda u Trogiru i provesti jedno divno jutro u druženju, razgledavanju dućana i kušanju slatkiša koje su im pripremili domaćini.

Uz pregršt poklona, od igračaka do ukusnih zalogaja, djeca su uživala u ljubaznom gostoprimstvu i društvu nasmiješenih djelatnica koje su ih objeručke dočekale. Mame i djeca zahvalile su se na mogućnosti da uživaju u ljetnim radostima sve do kraja kolovoza.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više