Objavljeno: ponedjeljak, 17.08.2015.

Čulo se buć, bać, boć... ljetovanje i dalje traje!

I dok se većina već vratila s godišnjih odmora i lijepa sjećanja s mora stavila u ladicu, djeca iz SOS Dječjih sela i dalje uživaju u ljetnim radostima. Njihovo ljetovanje ove se godine itekako odužilo, a sve to zahvaljujući divnim prijateljima i partnerima – Kauflandu.

Ovaj trgovački lanac u jeku ljetne sezone otvorio je novu poslovnicu u Trogiru i tim povodom ugostio djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci.

Mališani su sa svojim majkama u čak tri ture pristizali u ovaj lijepi grad na Jadranu i vrući kolovoz proveli hladeći se u moru. Da bi užitak bio potpun, a njihovi želuci nakon ljetnih aktivnosti na plaži ispunjeni, pobrinuli su se čelni ljudi Kauflanda.

Tako su ih ugostili u novootvorenoj poslovnici u Trogiru, počastili bogatim poklon bonovima i pomogli im da napune kolica i frižidere. SOS mame Verica i Monika sa svojom djecom dobile su posebnu čast upoznati se s djelatnicima Kauflanda u Trogiru i provesti jedno divno jutro u druženju, razgledavanju dućana i kušanju slatkiša koje su im pripremili domaćini.

Uz pregršt poklona, od igračaka do ukusnih zalogaja, djeca su uživala u ljubaznom gostoprimstvu i društvu nasmiješenih djelatnica koje su ih objeručke dočekale. Mame i djeca zahvalile su se na mogućnosti da uživaju u ljetnim radostima sve do kraja kolovoza.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više