Objavljeno: utorak, 08.09.2015.

Ladimirevcima prošetali veseli, šareni i nasmijani prvašići

Za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimireevci, ponedjeljak 7. rujna, bio je veliki dan - prvi dan škole. Uzbuđenja i veselja nije nedostajalo.

Na prvi dan škole u Ladimirevcima ne zna se tko je bio više uzbuđen - SOS djeca ili njihove SOS mame. Nove šarene torbe po prvi puta prošetale su kroz SOS Dječje selo Ladimirevci.

Nadamo se da im neće biti preteške, a da će učiteljice u školi znati prepoznati sve mudrosti koje male glavice nose u sebi.

Svi su prvašići prošle godine uspješno savladali 'malu školu', a sada je došlo vrijeme za onu veliku. 'Škola je vaš drugi dom', poruka je kojom su ravnatelji gotovo iz svih osnovnih škola pozdravili nove učenike. Hrabro i veselo naša su djeca zakoračila u novi životni početak.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više