Objavljeno: petak, 18.09.2015.

Ima li čarobnijeg trenutka od prvog susreta s morem

Vjerovali ili ne, postoje djeca koja nikada u životu nisu imali tu privilegiju okupati se u moru. Uz pomoć velikodušne donacije TZ Zadar, osmero obitelji uključenih u program SOS Mobilnog tima 'Brižan dom za svako dijete' dobili su tu čast.

Ako ste mislili da je ljetnim avanturama kraj, prevarili ste se. Zahvaljujući predivnoj gesti Turističke zajednice Zadar, 'Turističkog ureda Petrčane', osam obitelji uključenih u program 'Brižan dom za svako dijete' su u pratnji djelatnica SOS Mobilnog tima krenuli na ljetovanje u Petrčane gdje će u morskim dogodovštinama uživati tjedan dana.

Nema puno trenutaka koji su ljepši i čarobniji od onoga trenutka kada djeca prvi puta u životu ugledaju more. Nadamo se da ćete kroz ove fotografije osjetiti barem djelić te atmosfere.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više