Objavljeno: petak, 18.09.2015.

Ima li čarobnijeg trenutka od prvog susreta s morem

Vjerovali ili ne, postoje djeca koja nikada u životu nisu imali tu privilegiju okupati se u moru. Uz pomoć velikodušne donacije TZ Zadar, osmero obitelji uključenih u program SOS Mobilnog tima 'Brižan dom za svako dijete' dobili su tu čast.

Ako ste mislili da je ljetnim avanturama kraj, prevarili ste se. Zahvaljujući predivnoj gesti Turističke zajednice Zadar, 'Turističkog ureda Petrčane', osam obitelji uključenih u program 'Brižan dom za svako dijete' su u pratnji djelatnica SOS Mobilnog tima krenuli na ljetovanje u Petrčane gdje će u morskim dogodovštinama uživati tjedan dana.

Nema puno trenutaka koji su ljepši i čarobniji od onoga trenutka kada djeca prvi puta u životu ugledaju more. Nadamo se da ćete kroz ove fotografije osjetiti barem djelić te atmosfere.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više