Objavljeno: petak, 18.09.2015.

Ima li čarobnijeg trenutka od prvog susreta s morem

Vjerovali ili ne, postoje djeca koja nikada u životu nisu imali tu privilegiju okupati se u moru. Uz pomoć velikodušne donacije TZ Zadar, osmero obitelji uključenih u program SOS Mobilnog tima 'Brižan dom za svako dijete' dobili su tu čast.

Ako ste mislili da je ljetnim avanturama kraj, prevarili ste se. Zahvaljujući predivnoj gesti Turističke zajednice Zadar, 'Turističkog ureda Petrčane', osam obitelji uključenih u program 'Brižan dom za svako dijete' su u pratnji djelatnica SOS Mobilnog tima krenuli na ljetovanje u Petrčane gdje će u morskim dogodovštinama uživati tjedan dana.

Nema puno trenutaka koji su ljepši i čarobniji od onoga trenutka kada djeca prvi puta u životu ugledaju more. Nadamo se da ćete kroz ove fotografije osjetiti barem djelić te atmosfere.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više