Objavljeno: petak, 18.09.2015.

Ima li čarobnijeg trenutka od prvog susreta s morem

Vjerovali ili ne, postoje djeca koja nikada u životu nisu imali tu privilegiju okupati se u moru. Uz pomoć velikodušne donacije TZ Zadar, osmero obitelji uključenih u program SOS Mobilnog tima 'Brižan dom za svako dijete' dobili su tu čast.

Ako ste mislili da je ljetnim avanturama kraj, prevarili ste se. Zahvaljujući predivnoj gesti Turističke zajednice Zadar, 'Turističkog ureda Petrčane', osam obitelji uključenih u program 'Brižan dom za svako dijete' su u pratnji djelatnica SOS Mobilnog tima krenuli na ljetovanje u Petrčane gdje će u morskim dogodovštinama uživati tjedan dana.

Nema puno trenutaka koji su ljepši i čarobniji od onoga trenutka kada djeca prvi puta u životu ugledaju more. Nadamo se da ćete kroz ove fotografije osjetiti barem djelić te atmosfere.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više