Objavljeno: petak, 09.10.2015.

Red gulaša, red torte, red izvrsnog Luke Bulića - rođendan za pet!

Kišni, neradni četvrtak za djecu, mlade, SOS mame i sve djelatnike SOS Dječjeg sela Lekenik, kao i njihove drage goste, bio je pravi slavljenički dan. Unatoč neumornoj kiši, okupljeno se društvo zabavljalo povodom 22. rođendana SOS Dječjeg sela Lekenik.

Na početku prigodne ceremonije direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović imao je čast pozdraviti brojne uzvanike koji su dupkom ispunili Društveni centar Sela. U prvome redu čestitati 22. rođendan Selu došli su nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan Krupić, članica Predsjedništva SOS Dječjeg sela Hrvatska, Wendy Zečić, načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović, zamjenica načelnika, Marica Zlovolić, ravnatelj OŠ Lekenik, Igor Rožić te izaslanik župana Sisačko- moslavačke županije, Darjan Vlahov.

Kao i svake godine polaznici radionice Malog kazališta bajki, oduševili su svojim glumačkim umijećem, dok su ih podržali i ostali djelatnici SOS Dječjeg sela Lekenik odjeveni u narodne nošnje. Najviše pažnje privukla je izložba dječjih fotografija čiji su autori, mali umjetnici, polaznici fotografske grupe.

Nakon službenog djela veselo je društvo uživalo u osebujnom okusu već tradicionalnog gulaša za čije se namirnice pobrinuo naš veliki partner Lidl, a kao 'šlag na kraju' stigla je velika torta dugogodišnjeg prijatelja i donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska, Dr.Oetkera. Čast zarezati prekrasnu tortu dobili su nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska i direktor SOS Dječjeg sela Lekenik u čemu su im, naravno, pomogla djeca. Također, zahvaljujući Lidlu i Dr.Oetkeru djeca su uživala u ukusnim sokovima i božanstvenim kolačićima.

Među brojni prijateljima, partnerima i donatorima Sela našlo se i jedno poznato i djeci uvijek drago lice, Luka Bulić. Iako je stigao u društvu svoje obitelji nije zaboravio gitaru zahvaljujući kojoj je atmosfera dosegla usijanje. Djeca su bila raspamećena oko njegovog nastupa, dok su autogrami 'frcali' na sve strane. U veselom duhu završio je još rođendan koji će se još dugo pamtiti.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više