Objavljeno: petak, 09.10.2015.

Red gulaša, red torte, red izvrsnog Luke Bulića - rođendan za pet!

Kišni, neradni četvrtak za djecu, mlade, SOS mame i sve djelatnike SOS Dječjeg sela Lekenik, kao i njihove drage goste, bio je pravi slavljenički dan. Unatoč neumornoj kiši, okupljeno se društvo zabavljalo povodom 22. rođendana SOS Dječjeg sela Lekenik.

Na početku prigodne ceremonije direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović imao je čast pozdraviti brojne uzvanike koji su dupkom ispunili Društveni centar Sela. U prvome redu čestitati 22. rođendan Selu došli su nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan Krupić, članica Predsjedništva SOS Dječjeg sela Hrvatska, Wendy Zečić, načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović, zamjenica načelnika, Marica Zlovolić, ravnatelj OŠ Lekenik, Igor Rožić te izaslanik župana Sisačko- moslavačke županije, Darjan Vlahov.

Kao i svake godine polaznici radionice Malog kazališta bajki, oduševili su svojim glumačkim umijećem, dok su ih podržali i ostali djelatnici SOS Dječjeg sela Lekenik odjeveni u narodne nošnje. Najviše pažnje privukla je izložba dječjih fotografija čiji su autori, mali umjetnici, polaznici fotografske grupe.

Nakon službenog djela veselo je društvo uživalo u osebujnom okusu već tradicionalnog gulaša za čije se namirnice pobrinuo naš veliki partner Lidl, a kao 'šlag na kraju' stigla je velika torta dugogodišnjeg prijatelja i donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska, Dr.Oetkera. Čast zarezati prekrasnu tortu dobili su nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska i direktor SOS Dječjeg sela Lekenik u čemu su im, naravno, pomogla djeca. Također, zahvaljujući Lidlu i Dr.Oetkeru djeca su uživala u ukusnim sokovima i božanstvenim kolačićima.

Među brojni prijateljima, partnerima i donatorima Sela našlo se i jedno poznato i djeci uvijek drago lice, Luka Bulić. Iako je stigao u društvu svoje obitelji nije zaboravio gitaru zahvaljujući kojoj je atmosfera dosegla usijanje. Djeca su bila raspamećena oko njegovog nastupa, dok su autogrami 'frcali' na sve strane. U veselom duhu završio je još rođendan koji će se još dugo pamtiti.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više