Objavljeno: utorak, 03.11.2015.

Kad djetinjstvo 'okrečimo' u žutu, roza ili boju lavande

Kad se ruke vrijednih ljudi slože, sve se može! Barem, ako ste u društvu djelatnika Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. Naime, ova vesela ekipa petak, 23. listopada, proveli su u SOS Dječjem selu Lekenik, gdje su zasukali rukave i pokazali svoje umijeće u krečenju kuće.

Uz pomoć stručnjaka iz soboslikarske radnje Ljevaković, naši su dragi prijatelji i donatori okrečili SOS kuću Iris i članove tamošnje obitelji učinili presretnim. Iako su završetak radova čekali u susjednoj SOS kući, SOS mama Verica nije odoljela strpljenju pa je u nekoliko navrata obilazila radnike i volontere. Bilo je važno provjeriti hoće li njezine SOS curice dobiti upravo onu boju kakvu su zaželjele.

Osim novih, žutih, roza i zidova u boji lavande, stanovnice SOS kuće Iris, Josipa, Rosana, Petra, Silvija i Sandra, od naših su prijatelja iz Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. dobile poklone za opremu kuće koji su ih oduševili. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati razgaljena lica curica kada su ugledale posteljinu s omiljenim likovima iz crtića.

Za ovaj predivan dan u SOS Dječjem selu Lekenik zaslužni su djelatnici Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. koji su u okviru svog projekta društveno odgovornog poslovanja Social Active Day prepoznali potrebe djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi te SOS Dječjem selu Hrvatska pomogli u ostvarivanju misije sretnog i bezbrižnog djetinjstva.

'Budući da su djeca i mladi nositelji budućnosti našeg društva, pomaganje djeci te ulaganje u njihovo sigurno i sretno djetinjstvo temeljne su vrijednosti našeg društveno odgovornog poslovanja. U skladu s našim vrijednostima, a kao dio velike obitelji Vienna Insurance Group koja promiče društveno odgovorno poslovanje te time pokušava pridonijeti dugoročnom poboljšanju života ljudi, osobito djece i mladih, iznimna nam je čast što smo imali priliku upoznati se s djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik te im pomagati u ostvarivanju njihovog sretnog i sigurnog djetinjstva', izjavila je Snježana Bertoncelj, predsjednica Uprave Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d.

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više