Objavljeno: utorak, 17.11.2015.

Još je samo 38 dana do Božića, jeste li mislili na čestitke?

I ovog Božića na najoriginalniji način čestitajte svojim najdražima blagdane. Odaberite motiv koji će baš svima zapeti za oko.

U svakom djetetu čuči mali umjetnik. Da je zaista tako pokazala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja su oslikala Božićne čestitke. Svoje umijeće pokazali su slikajući božićne motive na platnu. Najbolji od najboljih izabrani su i tiskani na čestitke veselih boja. 

I vi možete postati vlasnici ovih originalnih radova i to samo jednim klikom na KUPNJU BOŽIĆNIH ČESTITKI! Osim što ovom kupnjom dobivate priliku da na topao i originalan način poželite svima lijepe blagdane, pomažete djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Stoga, ne dvojite više ni sekunde, već ovog Božića širite ljubav i ljepotu pomaganja.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više