Objavljeno: utorak, 17.11.2015.

Još je samo 38 dana do Božića, jeste li mislili na čestitke?

I ovog Božića na najoriginalniji način čestitajte svojim najdražima blagdane. Odaberite motiv koji će baš svima zapeti za oko.

U svakom djetetu čuči mali umjetnik. Da je zaista tako pokazala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja su oslikala Božićne čestitke. Svoje umijeće pokazali su slikajući božićne motive na platnu. Najbolji od najboljih izabrani su i tiskani na čestitke veselih boja. 

I vi možete postati vlasnici ovih originalnih radova i to samo jednim klikom na KUPNJU BOŽIĆNIH ČESTITKI! Osim što ovom kupnjom dobivate priliku da na topao i originalan način poželite svima lijepe blagdane, pomažete djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Stoga, ne dvojite više ni sekunde, već ovog Božića širite ljubav i ljepotu pomaganja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više