Objavljeno: utorak, 17.11.2015.

Još je samo 38 dana do Božića, jeste li mislili na čestitke?

I ovog Božića na najoriginalniji način čestitajte svojim najdražima blagdane. Odaberite motiv koji će baš svima zapeti za oko.

U svakom djetetu čuči mali umjetnik. Da je zaista tako pokazala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja su oslikala Božićne čestitke. Svoje umijeće pokazali su slikajući božićne motive na platnu. Najbolji od najboljih izabrani su i tiskani na čestitke veselih boja. 

I vi možete postati vlasnici ovih originalnih radova i to samo jednim klikom na KUPNJU BOŽIĆNIH ČESTITKI! Osim što ovom kupnjom dobivate priliku da na topao i originalan način poželite svima lijepe blagdane, pomažete djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Stoga, ne dvojite više ni sekunde, već ovog Božića širite ljubav i ljepotu pomaganja.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više