Objavljeno: utorak, 17.11.2015.

Još je samo 38 dana do Božića, jeste li mislili na čestitke?

I ovog Božića na najoriginalniji način čestitajte svojim najdražima blagdane. Odaberite motiv koji će baš svima zapeti za oko.

U svakom djetetu čuči mali umjetnik. Da je zaista tako pokazala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja su oslikala Božićne čestitke. Svoje umijeće pokazali su slikajući božićne motive na platnu. Najbolji od najboljih izabrani su i tiskani na čestitke veselih boja. 

I vi možete postati vlasnici ovih originalnih radova i to samo jednim klikom na KUPNJU BOŽIĆNIH ČESTITKI! Osim što ovom kupnjom dobivate priliku da na topao i originalan način poželite svima lijepe blagdane, pomažete djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Stoga, ne dvojite više ni sekunde, već ovog Božića širite ljubav i ljepotu pomaganja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više