Objavljeno: petak, 27.11.2015.

Bravo Mateja! Ti si ponos SOS Dječjeg sela Hrvatska

Mateja Solomun djevojka je na koju smo posebno ponosni. Mlada, pametna i uspješna Mateja pokazala je da trud, rad i odličan uspjeh u školovanju mogu itekako biti nagrađeni.

Spletom životnih okolnosti Mateja nije odrastala u biološkoj obitelji, već je svoj drugi dom pronašla u SOS Dječjem selu Hrvatska. Uz svu ljubav i pažnju koju joj je pružila SOS mama te obiteljsko okruženje u kojem je odrastala Mateja je odlučila ugrabiti priliku i dobro uložiti u svoje znanje. Bila je svjesna da će puno toga postići ako bude redovit i uspješan učenik. I zaista, trud joj se isplatio. Za svoj odličan uspjeh tijekom školovanja ova je prekrasna mlada dama nagrađena stipendijom na Edward Bernays visokoj poslovnoj školi za komunikacijski menadžment.

Ta prestižna nagrada za cijenjeni rad i trud uručena joj je na Superbrands eventu kojim je Superbrands Hrvatska zaokružio uspješno odrađenu poslovnu godinu. Tom prilikom također predstavljeno je redizajnirano izdanje Superbrands knjige s naslovnicom hrvatske nošnje ansambla LADO.

'Superbrandovi su brandovi koji se doista ističu među sebi sličnim proizvodima ili uslugama u sve većoj ponudi na tržištu i postoji razlog zbog kojeg će kupac odabrati upravo njih. Superbrandovi su godinama pažljivo gradili osobnost i jedinstvenost svoje robne marke i upravo je to ono što ih čini prepoznatljivima i ističe u odnosu na konkurenciju na danas pretrpanom tržištu', izjavila je Vesna Sekalec, direktorica Superbrands projekta za Hrvatsku i Sloveniju.

Superbrands organizacija u svojih je 20 godina postojanja izgradila snažan autoritet u brendiranju čiji se temelji postavljaju i na hrvatskom tržištu. Zagrebačka agencija Dhar Media media i njezina sestrinska tvrtka Ideja vlasnici su službene licence za Superbrands Hrvatsku i Sloveniju.

'Iza nas je godina dana postizanja svijesti o neovisnom autoritetu za brending koji u Hrvatskoj djeluje, ne biste vjerovali, cijelo desetljeće. Iduće godine slavimo tu obljetnicu i u nju ćemo krenuti 'skokom u dalj' i lansirati se još bliže struci, potvrditi njihovo povjerenje; priče o iznimnim brendovima i njihovim dostignućima komunicirati kroz sve naše kanale, a posebno kroz stručni magazin Brend Kulturu kako bismo potvrdili status koji ima Superbrands organizacija kao neovisni autoritet za brending', istaknula je Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

Event je održan u ekskluzivnom šarmantnom poslovnom showroomu – Poppy, a vodila ga je Iva Šulentić.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više