Objavljeno: utorak, 01.12.2015.

Vrijedna donacija za pomoć žrtvama poplava

Rotary club Zagreb Maksimir i SOS Dječje selo Ladimirevci u subotu, 28.11.2015. u Drenovcima potpisali su ugovor o donaciji vrijednoj 70.000,00 kuna.

Donacija će biti utrošena u okviru Programa 'Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom', koji se na poplavljenom području Cvelferije provodi se od mjeseca lipnja 2014. godine. 

Program psihosocijalne podrške ima za cilj pomoći djeci i obiteljima u prevladavanju trauma nakon prirodne katastrofe, kao i pomoći u izgradnji osobnih kapaciteta i vještina potrebnih za kvalitetan odgoj i odrastanje.
Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji čine četiri psihologa, zahvaljujući vrijednoj donaciji moći će nastaviti provođenje Programa psihosocijalne podrške namijenjenog djeci i obiteljima Cvelferije i u idućoj godini..

'Ponosni smo što su članovi i vodstvo Rotary cluba Zagreb Maksimir prepoznali SOS Dječje selo Ladimirevci kao odgovornog partnera koji 17 mjeseci provodi program psihosocijane podrške na području Cvelferije. Kako nam je zajednički cilj socijalno oživjeti područje Cvelferije, sretni smo što će znanje i vještine naših stručnjaka i nadalje biti na usluzi za više od 800 djece i 70 obitelji za njihovu dobrobit', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više