Objavljeno: utorak, 01.12.2015.

Vrijedna donacija za pomoć žrtvama poplava

Rotary club Zagreb Maksimir i SOS Dječje selo Ladimirevci u subotu, 28.11.2015. u Drenovcima potpisali su ugovor o donaciji vrijednoj 70.000,00 kuna.

Donacija će biti utrošena u okviru Programa 'Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom', koji se na poplavljenom području Cvelferije provodi se od mjeseca lipnja 2014. godine. 

Program psihosocijalne podrške ima za cilj pomoći djeci i obiteljima u prevladavanju trauma nakon prirodne katastrofe, kao i pomoći u izgradnji osobnih kapaciteta i vještina potrebnih za kvalitetan odgoj i odrastanje.
Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji čine četiri psihologa, zahvaljujući vrijednoj donaciji moći će nastaviti provođenje Programa psihosocijalne podrške namijenjenog djeci i obiteljima Cvelferije i u idućoj godini..

'Ponosni smo što su članovi i vodstvo Rotary cluba Zagreb Maksimir prepoznali SOS Dječje selo Ladimirevci kao odgovornog partnera koji 17 mjeseci provodi program psihosocijane podrške na području Cvelferije. Kako nam je zajednički cilj socijalno oživjeti područje Cvelferije, sretni smo što će znanje i vještine naših stručnjaka i nadalje biti na usluzi za više od 800 djece i 70 obitelji za njihovu dobrobit', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više