Objavljeno: utorak, 01.12.2015.

Vrijedna donacija za pomoć žrtvama poplava

Rotary club Zagreb Maksimir i SOS Dječje selo Ladimirevci u subotu, 28.11.2015. u Drenovcima potpisali su ugovor o donaciji vrijednoj 70.000,00 kuna.

Donacija će biti utrošena u okviru Programa 'Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom', koji se na poplavljenom području Cvelferije provodi se od mjeseca lipnja 2014. godine. 

Program psihosocijalne podrške ima za cilj pomoći djeci i obiteljima u prevladavanju trauma nakon prirodne katastrofe, kao i pomoći u izgradnji osobnih kapaciteta i vještina potrebnih za kvalitetan odgoj i odrastanje.
Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji čine četiri psihologa, zahvaljujući vrijednoj donaciji moći će nastaviti provođenje Programa psihosocijalne podrške namijenjenog djeci i obiteljima Cvelferije i u idućoj godini..

'Ponosni smo što su članovi i vodstvo Rotary cluba Zagreb Maksimir prepoznali SOS Dječje selo Ladimirevci kao odgovornog partnera koji 17 mjeseci provodi program psihosocijane podrške na području Cvelferije. Kako nam je zajednički cilj socijalno oživjeti područje Cvelferije, sretni smo što će znanje i vještine naših stručnjaka i nadalje biti na usluzi za više od 800 djece i 70 obitelji za njihovu dobrobit', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više