Objavljeno: utorak, 01.12.2015.

Vrijedna donacija za pomoć žrtvama poplava

Rotary club Zagreb Maksimir i SOS Dječje selo Ladimirevci u subotu, 28.11.2015. u Drenovcima potpisali su ugovor o donaciji vrijednoj 70.000,00 kuna.

Donacija će biti utrošena u okviru Programa 'Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom', koji se na poplavljenom području Cvelferije provodi se od mjeseca lipnja 2014. godine. 

Program psihosocijalne podrške ima za cilj pomoći djeci i obiteljima u prevladavanju trauma nakon prirodne katastrofe, kao i pomoći u izgradnji osobnih kapaciteta i vještina potrebnih za kvalitetan odgoj i odrastanje.
Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji čine četiri psihologa, zahvaljujući vrijednoj donaciji moći će nastaviti provođenje Programa psihosocijalne podrške namijenjenog djeci i obiteljima Cvelferije i u idućoj godini..

'Ponosni smo što su članovi i vodstvo Rotary cluba Zagreb Maksimir prepoznali SOS Dječje selo Ladimirevci kao odgovornog partnera koji 17 mjeseci provodi program psihosocijane podrške na području Cvelferije. Kako nam je zajednički cilj socijalno oživjeti područje Cvelferije, sretni smo što će znanje i vještine naših stručnjaka i nadalje biti na usluzi za više od 800 djece i 70 obitelji za njihovu dobrobit', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više