Objavljeno: utorak, 01.12.2015.

Vrijedna donacija za pomoć žrtvama poplava

Rotary club Zagreb Maksimir i SOS Dječje selo Ladimirevci u subotu, 28.11.2015. u Drenovcima potpisali su ugovor o donaciji vrijednoj 70.000,00 kuna.

Donacija će biti utrošena u okviru Programa 'Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom', koji se na poplavljenom području Cvelferije provodi se od mjeseca lipnja 2014. godine. 

Program psihosocijalne podrške ima za cilj pomoći djeci i obiteljima u prevladavanju trauma nakon prirodne katastrofe, kao i pomoći u izgradnji osobnih kapaciteta i vještina potrebnih za kvalitetan odgoj i odrastanje.
Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji čine četiri psihologa, zahvaljujući vrijednoj donaciji moći će nastaviti provođenje Programa psihosocijalne podrške namijenjenog djeci i obiteljima Cvelferije i u idućoj godini..

'Ponosni smo što su članovi i vodstvo Rotary cluba Zagreb Maksimir prepoznali SOS Dječje selo Ladimirevci kao odgovornog partnera koji 17 mjeseci provodi program psihosocijane podrške na području Cvelferije. Kako nam je zajednički cilj socijalno oživjeti područje Cvelferije, sretni smo što će znanje i vještine naših stručnjaka i nadalje biti na usluzi za više od 800 djece i 70 obitelji za njihovu dobrobit', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više