Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015.

Vitezovi i naša djeca na čelu s Djedom Mrazom spasili Božić

Željno iščekivani, u hladnoj zimskoj noći, djeci SOS Dječjeg sela Ladimirevci došli su neobični gosti.

S obronka Papuka, iz srednjovjekovnog Ružica grada, došli su pravi vitezovi. Na sat vremena djeca su se s njima vratili u neka prošla vremena, vremena siromašnih kmetova koji skupljaju drvo za ogrjev, vremena kneginja i njihovih vitezova. Radnja predstave vrti se oko papučke družine i Zle Kraljice, odlučne da zavlada Papukom i uništi duh Božića. Ipak, zahvaljujući udruženim snagama kneginje Ružice, Crnog Viteza, kmetova i djece, duh Božića bio je spašen

Zahvaljujući čaroliji koju su djeca i njihovi dragi gosti zajedno proizveli, na koncu večeri svojim ih je prisustvom uveselio pravi pravcati Djed Božićnjak s prepunom vrećom darova! Poruka zajedništva i veselje Božića ugrijali su predbožićnu noć i učinili je nezaboravnom.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više