Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015.

Vitezovi i naša djeca na čelu s Djedom Mrazom spasili Božić

Željno iščekivani, u hladnoj zimskoj noći, djeci SOS Dječjeg sela Ladimirevci došli su neobični gosti.

S obronka Papuka, iz srednjovjekovnog Ružica grada, došli su pravi vitezovi. Na sat vremena djeca su se s njima vratili u neka prošla vremena, vremena siromašnih kmetova koji skupljaju drvo za ogrjev, vremena kneginja i njihovih vitezova. Radnja predstave vrti se oko papučke družine i Zle Kraljice, odlučne da zavlada Papukom i uništi duh Božića. Ipak, zahvaljujući udruženim snagama kneginje Ružice, Crnog Viteza, kmetova i djece, duh Božića bio je spašen

Zahvaljujući čaroliji koju su djeca i njihovi dragi gosti zajedno proizveli, na koncu večeri svojim ih je prisustvom uveselio pravi pravcati Djed Božićnjak s prepunom vrećom darova! Poruka zajedništva i veselje Božića ugrijali su predbožićnu noć i učinili je nezaboravnom.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više