Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015.

Vitezovi i naša djeca na čelu s Djedom Mrazom spasili Božić

Željno iščekivani, u hladnoj zimskoj noći, djeci SOS Dječjeg sela Ladimirevci došli su neobični gosti.

S obronka Papuka, iz srednjovjekovnog Ružica grada, došli su pravi vitezovi. Na sat vremena djeca su se s njima vratili u neka prošla vremena, vremena siromašnih kmetova koji skupljaju drvo za ogrjev, vremena kneginja i njihovih vitezova. Radnja predstave vrti se oko papučke družine i Zle Kraljice, odlučne da zavlada Papukom i uništi duh Božića. Ipak, zahvaljujući udruženim snagama kneginje Ružice, Crnog Viteza, kmetova i djece, duh Božića bio je spašen

Zahvaljujući čaroliji koju su djeca i njihovi dragi gosti zajedno proizveli, na koncu večeri svojim ih je prisustvom uveselio pravi pravcati Djed Božićnjak s prepunom vrećom darova! Poruka zajedništva i veselje Božića ugrijali su predbožićnu noć i učinili je nezaboravnom.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više