Objavljeno: ponedjeljak, 28.12.2015.

Naše slavne dame kao djevojčice - preslatke su! :)

Kažu da je djetinjstvo najljepše životno doba. Nažalost, ono brzo proleti pa nam ostanu samo divna sjećanja. U ovom užurbanom životnom tempu ponekad je baš lijepo stati na sekundu i 'napuniti baterije' lijepim sjećanjima iz djetinjstva.

Ovoga puta vraćanjem u djetinjstvo, osim svojih potreba za punjenjem baterija, možete zadovoljiti i potrebe djece bez roditelja i roditeljske skrbi.
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, koja od 1992. godine skrbi za 240-ero djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pokrenula je akciju pod nazivom #sjetise.

Ovu kampanju podržala su i poznata lica s naše estrade. Tako su voditeljice Mia Kovačić i Nevena Rendeli podijelile fotografiju iz djetinjstva i pokazale kako su bile neodoljive i slatke djevojčice, dok našu dizajnericu Alex Dojčinović nikad ne bismo prepoznali u dječjem izdanju. Moramo priznati da je već tada, njezin modni izričaj bio upečatljiv. Još jedno poznato lice iz svijeta mode, Vinko Filipić, također je podržao ovu hvalevrijednu kampanju i pokazao da se već u danima djetinjstva dalo naslutiti da će izrasti u šarmantnog i zgodnog muškarca.

I vi se možete uključiti u Božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetiti se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na web stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja!

Ovu lijepu animaciju podijelite sa svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili putem e-maila te ih pozovite (nominirajte) da i oni sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj kampanji. I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Cijena poziva iznosi 6,25 kn, pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više