Objavljeno: ponedjeljak, 28.12.2015.

Naše slavne dame kao djevojčice - preslatke su! :)

Kažu da je djetinjstvo najljepše životno doba. Nažalost, ono brzo proleti pa nam ostanu samo divna sjećanja. U ovom užurbanom životnom tempu ponekad je baš lijepo stati na sekundu i 'napuniti baterije' lijepim sjećanjima iz djetinjstva.

Ovoga puta vraćanjem u djetinjstvo, osim svojih potreba za punjenjem baterija, možete zadovoljiti i potrebe djece bez roditelja i roditeljske skrbi.
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, koja od 1992. godine skrbi za 240-ero djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pokrenula je akciju pod nazivom #sjetise.

Ovu kampanju podržala su i poznata lica s naše estrade. Tako su voditeljice Mia Kovačić i Nevena Rendeli podijelile fotografiju iz djetinjstva i pokazale kako su bile neodoljive i slatke djevojčice, dok našu dizajnericu Alex Dojčinović nikad ne bismo prepoznali u dječjem izdanju. Moramo priznati da je već tada, njezin modni izričaj bio upečatljiv. Još jedno poznato lice iz svijeta mode, Vinko Filipić, također je podržao ovu hvalevrijednu kampanju i pokazao da se već u danima djetinjstva dalo naslutiti da će izrasti u šarmantnog i zgodnog muškarca.

I vi se možete uključiti u Božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetiti se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na web stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja!

Ovu lijepu animaciju podijelite sa svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili putem e-maila te ih pozovite (nominirajte) da i oni sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj kampanji. I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Cijena poziva iznosi 6,25 kn, pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više