Objavljeno: srijeda, 15.07.2009.

Najbolji poslodavci u Hrvatskoj

Prema istraživanju portala MojPosao, SOS-Dječje selo Ladimirevci je zauzelo treće mjesto, a SOS-Dječje selo Hrvatska peto mjesto na ljestvici među srednjim i malim tvrtkama.

Moj Posao portal je provelo istraživanje, treću godinu za redom, od veljače do lipnja 2009. godine. Sudjelovale su 42 tvrtke te je upitnike ispunilo oko četiri tisuće zaposlenika. Cilj je istraživanja saznati u kojim je tvrtkama u Hrvatskoj najbolje raditi i to na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika. U upitniku su ocjenjivali međuljudske odnose, doživljaj sigurnosti posla, motivaciju i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj, strategiju i vodstvo tvrtke.

Na ljestvici malih i srednjih tvrtki na prvom mjestu se nalazi Abbott Laboratories , na drugom Kožul i na trećem mjestu se nalazi SOS-Dječje selo Ladimirevci, a peto mjesto je zauzelo SOS-Dječje selo Hrvatska.

Istraživanje je pokazalo da su zaposlenici najzadovoljniji međuljudskim odnosima, a najniže su ocjene u usavršavanju i razvoju.

 

business.hr/Default2.aspx

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više