Objavljeno: srijeda, 15.07.2009.

Najbolji poslodavci u Hrvatskoj

Prema istraživanju portala MojPosao, SOS-Dječje selo Ladimirevci je zauzelo treće mjesto, a SOS-Dječje selo Hrvatska peto mjesto na ljestvici među srednjim i malim tvrtkama.

Moj Posao portal je provelo istraživanje, treću godinu za redom, od veljače do lipnja 2009. godine. Sudjelovale su 42 tvrtke te je upitnike ispunilo oko četiri tisuće zaposlenika. Cilj je istraživanja saznati u kojim je tvrtkama u Hrvatskoj najbolje raditi i to na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika. U upitniku su ocjenjivali međuljudske odnose, doživljaj sigurnosti posla, motivaciju i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj, strategiju i vodstvo tvrtke.

Na ljestvici malih i srednjih tvrtki na prvom mjestu se nalazi Abbott Laboratories , na drugom Kožul i na trećem mjestu se nalazi SOS-Dječje selo Ladimirevci, a peto mjesto je zauzelo SOS-Dječje selo Hrvatska.

Istraživanje je pokazalo da su zaposlenici najzadovoljniji međuljudskim odnosima, a najniže su ocjene u usavršavanju i razvoju.

 

business.hr/Default2.aspx

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više