Objavljeno: srijeda, 15.07.2009.

Najbolji poslodavci u Hrvatskoj

Prema istraživanju portala MojPosao, SOS-Dječje selo Ladimirevci je zauzelo treće mjesto, a SOS-Dječje selo Hrvatska peto mjesto na ljestvici među srednjim i malim tvrtkama.

Moj Posao portal je provelo istraživanje, treću godinu za redom, od veljače do lipnja 2009. godine. Sudjelovale su 42 tvrtke te je upitnike ispunilo oko četiri tisuće zaposlenika. Cilj je istraživanja saznati u kojim je tvrtkama u Hrvatskoj najbolje raditi i to na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika. U upitniku su ocjenjivali međuljudske odnose, doživljaj sigurnosti posla, motivaciju i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj, strategiju i vodstvo tvrtke.

Na ljestvici malih i srednjih tvrtki na prvom mjestu se nalazi Abbott Laboratories , na drugom Kožul i na trećem mjestu se nalazi SOS-Dječje selo Ladimirevci, a peto mjesto je zauzelo SOS-Dječje selo Hrvatska.

Istraživanje je pokazalo da su zaposlenici najzadovoljniji međuljudskim odnosima, a najniže su ocjene u usavršavanju i razvoju.

 

business.hr/Default2.aspx

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više