Objavljeno: srijeda, 15.07.2009.

Najbolji poslodavci u Hrvatskoj

Prema istraživanju portala MojPosao, SOS-Dječje selo Ladimirevci je zauzelo treće mjesto, a SOS-Dječje selo Hrvatska peto mjesto na ljestvici među srednjim i malim tvrtkama.

Moj Posao portal je provelo istraživanje, treću godinu za redom, od veljače do lipnja 2009. godine. Sudjelovale su 42 tvrtke te je upitnike ispunilo oko četiri tisuće zaposlenika. Cilj je istraživanja saznati u kojim je tvrtkama u Hrvatskoj najbolje raditi i to na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika. U upitniku su ocjenjivali međuljudske odnose, doživljaj sigurnosti posla, motivaciju i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj, strategiju i vodstvo tvrtke.

Na ljestvici malih i srednjih tvrtki na prvom mjestu se nalazi Abbott Laboratories , na drugom Kožul i na trećem mjestu se nalazi SOS-Dječje selo Ladimirevci, a peto mjesto je zauzelo SOS-Dječje selo Hrvatska.

Istraživanje je pokazalo da su zaposlenici najzadovoljniji međuljudskim odnosima, a najniže su ocjene u usavršavanju i razvoju.

 

business.hr/Default2.aspx

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više