Objavljeno: srijeda, 15.07.2009.

Najbolji poslodavci u Hrvatskoj

Prema istraživanju portala MojPosao, SOS-Dječje selo Ladimirevci je zauzelo treće mjesto, a SOS-Dječje selo Hrvatska peto mjesto na ljestvici među srednjim i malim tvrtkama.

Moj Posao portal je provelo istraživanje, treću godinu za redom, od veljače do lipnja 2009. godine. Sudjelovale su 42 tvrtke te je upitnike ispunilo oko četiri tisuće zaposlenika. Cilj je istraživanja saznati u kojim je tvrtkama u Hrvatskoj najbolje raditi i to na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika. U upitniku su ocjenjivali međuljudske odnose, doživljaj sigurnosti posla, motivaciju i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj, strategiju i vodstvo tvrtke.

Na ljestvici malih i srednjih tvrtki na prvom mjestu se nalazi Abbott Laboratories , na drugom Kožul i na trećem mjestu se nalazi SOS-Dječje selo Ladimirevci, a peto mjesto je zauzelo SOS-Dječje selo Hrvatska.

Istraživanje je pokazalo da su zaposlenici najzadovoljniji međuljudskim odnosima, a najniže su ocjene u usavršavanju i razvoju.

 

business.hr/Default2.aspx

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više