Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Imati bracu ili seku pravo je bogatstvo, zar ne?

Za mnoge su braća i sestre najveći oslonac u životu, no nekima i trn u oku.

Zašto su ljudi koji imaju braće i sestre bogatiji i koliko je važna njihov emocionalna povezanost govorit će se ovoga petka, 11. ožujka, 2016. na sastanku sekcije psihologa koji rade u socijalnoj službi.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, u Lekeniku okupit će se stručnjaci – psiholozi iz područja socijalnog rada te sudjelovati u sastanku pod 'palicom' Vlaste Grgec-Petroci, socijalne radnice i obiteljske psihoterapeutkinje te Jasne Špoljarić, profesorice i specijalista kliničke psihologije.

Pored dijeljenja iskustava sa zajedničkog područja rada te isticanja važnosti emocionalne povezanosti između braće i sestara, na ovom će se sastanku dogovarati plan rada sekcije psihologa za 2016. godinu te aktivnosti za 24. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa u Opatiji.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više