Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Imati bracu ili seku pravo je bogatstvo, zar ne?

Za mnoge su braća i sestre najveći oslonac u životu, no nekima i trn u oku.

Zašto su ljudi koji imaju braće i sestre bogatiji i koliko je važna njihov emocionalna povezanost govorit će se ovoga petka, 11. ožujka, 2016. na sastanku sekcije psihologa koji rade u socijalnoj službi.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, u Lekeniku okupit će se stručnjaci – psiholozi iz područja socijalnog rada te sudjelovati u sastanku pod 'palicom' Vlaste Grgec-Petroci, socijalne radnice i obiteljske psihoterapeutkinje te Jasne Špoljarić, profesorice i specijalista kliničke psihologije.

Pored dijeljenja iskustava sa zajedničkog područja rada te isticanja važnosti emocionalne povezanosti između braće i sestara, na ovom će se sastanku dogovarati plan rada sekcije psihologa za 2016. godinu te aktivnosti za 24. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa u Opatiji.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više