Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Imati bracu ili seku pravo je bogatstvo, zar ne?

Za mnoge su braća i sestre najveći oslonac u životu, no nekima i trn u oku.

Zašto su ljudi koji imaju braće i sestre bogatiji i koliko je važna njihov emocionalna povezanost govorit će se ovoga petka, 11. ožujka, 2016. na sastanku sekcije psihologa koji rade u socijalnoj službi.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, u Lekeniku okupit će se stručnjaci – psiholozi iz područja socijalnog rada te sudjelovati u sastanku pod 'palicom' Vlaste Grgec-Petroci, socijalne radnice i obiteljske psihoterapeutkinje te Jasne Špoljarić, profesorice i specijalista kliničke psihologije.

Pored dijeljenja iskustava sa zajedničkog područja rada te isticanja važnosti emocionalne povezanosti između braće i sestara, na ovom će se sastanku dogovarati plan rada sekcije psihologa za 2016. godinu te aktivnosti za 24. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa u Opatiji.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više