Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Imati bracu ili seku pravo je bogatstvo, zar ne?

Za mnoge su braća i sestre najveći oslonac u životu, no nekima i trn u oku.

Zašto su ljudi koji imaju braće i sestre bogatiji i koliko je važna njihov emocionalna povezanost govorit će se ovoga petka, 11. ožujka, 2016. na sastanku sekcije psihologa koji rade u socijalnoj službi.

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, u Lekeniku okupit će se stručnjaci – psiholozi iz područja socijalnog rada te sudjelovati u sastanku pod 'palicom' Vlaste Grgec-Petroci, socijalne radnice i obiteljske psihoterapeutkinje te Jasne Špoljarić, profesorice i specijalista kliničke psihologije.

Pored dijeljenja iskustava sa zajedničkog područja rada te isticanja važnosti emocionalne povezanosti između braće i sestara, na ovom će se sastanku dogovarati plan rada sekcije psihologa za 2016. godinu te aktivnosti za 24. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa u Opatiji.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više