Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Hladno pivo i Gimnazijalci dobitna su kombinacija za ludi tulum

Jedna naizgled obična srijeda, 9. ožujka, pretvorila se u tulum za pamćenje. I to sve zahvaljujući vrhunskoj organizaciji, jakoj volji i velikom srcu Gimnazijalaca iz XVI. Gimnazije u Zagrebu

Naime, ovi su maturanti uspjeli spojiti dobru zabavu i humano djelo te pomoći djeci bez roditelja i roditeljske skrbi.

U klubu Katran organizirali su koncert na kojem su glave zvijezde večeri bili popularni rockeri – Hladno pivo, a prihod od prodanih ulaznica namijenili su za pomoć djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Lekenik. Na taj su način pokazali da dobra zabava može imati humanitarni karakter te su među svojim vršnjacima podigli svijest o pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Večer u Katranu otvorila je Gimnazijalka Nika koja je sve prisutne očarala svojim pjevačkim umijećem, dok su atmosferu za dečke iz Hladnog piva zagrijali mladi demo bendovi Kraya i Goatfish.

Zvijezde večeri na čelu s odlično raspoloženim Mile Kekinom 'ro(c)kali' su punih sat vremena, a cijeli je Katran s njima pjevao u glas. Znojni, izmoreni, ali s osmijehom na licu srednjoškolci su ovu divnu večer ostavili iza sebe te u srcima ponijeli divnu uspomenu i neizmjeran osjećaj zadovoljstva što su pomogli djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Hvala vam!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više