Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Hladno pivo i Gimnazijalci dobitna su kombinacija za ludi tulum

Jedna naizgled obična srijeda, 9. ožujka, pretvorila se u tulum za pamćenje. I to sve zahvaljujući vrhunskoj organizaciji, jakoj volji i velikom srcu Gimnazijalaca iz XVI. Gimnazije u Zagrebu

Naime, ovi su maturanti uspjeli spojiti dobru zabavu i humano djelo te pomoći djeci bez roditelja i roditeljske skrbi.

U klubu Katran organizirali su koncert na kojem su glave zvijezde večeri bili popularni rockeri – Hladno pivo, a prihod od prodanih ulaznica namijenili su za pomoć djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Lekenik. Na taj su način pokazali da dobra zabava može imati humanitarni karakter te su među svojim vršnjacima podigli svijest o pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Večer u Katranu otvorila je Gimnazijalka Nika koja je sve prisutne očarala svojim pjevačkim umijećem, dok su atmosferu za dečke iz Hladnog piva zagrijali mladi demo bendovi Kraya i Goatfish.

Zvijezde večeri na čelu s odlično raspoloženim Mile Kekinom 'ro(c)kali' su punih sat vremena, a cijeli je Katran s njima pjevao u glas. Znojni, izmoreni, ali s osmijehom na licu srednjoškolci su ovu divnu večer ostavili iza sebe te u srcima ponijeli divnu uspomenu i neizmjeran osjećaj zadovoljstva što su pomogli djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Hvala vam!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više