Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Hladno pivo i Gimnazijalci dobitna su kombinacija za ludi tulum

Jedna naizgled obična srijeda, 9. ožujka, pretvorila se u tulum za pamćenje. I to sve zahvaljujući vrhunskoj organizaciji, jakoj volji i velikom srcu Gimnazijalaca iz XVI. Gimnazije u Zagrebu

Naime, ovi su maturanti uspjeli spojiti dobru zabavu i humano djelo te pomoći djeci bez roditelja i roditeljske skrbi.

U klubu Katran organizirali su koncert na kojem su glave zvijezde večeri bili popularni rockeri – Hladno pivo, a prihod od prodanih ulaznica namijenili su za pomoć djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Lekenik. Na taj su način pokazali da dobra zabava može imati humanitarni karakter te su među svojim vršnjacima podigli svijest o pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Večer u Katranu otvorila je Gimnazijalka Nika koja je sve prisutne očarala svojim pjevačkim umijećem, dok su atmosferu za dečke iz Hladnog piva zagrijali mladi demo bendovi Kraya i Goatfish.

Zvijezde večeri na čelu s odlično raspoloženim Mile Kekinom 'ro(c)kali' su punih sat vremena, a cijeli je Katran s njima pjevao u glas. Znojni, izmoreni, ali s osmijehom na licu srednjoškolci su ovu divnu večer ostavili iza sebe te u srcima ponijeli divnu uspomenu i neizmjeran osjećaj zadovoljstva što su pomogli djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Hvala vam!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više