Objavljeno: četvrtak, 10.03.2016.

Hladno pivo i Gimnazijalci dobitna su kombinacija za ludi tulum

Jedna naizgled obična srijeda, 9. ožujka, pretvorila se u tulum za pamćenje. I to sve zahvaljujući vrhunskoj organizaciji, jakoj volji i velikom srcu Gimnazijalaca iz XVI. Gimnazije u Zagrebu

Naime, ovi su maturanti uspjeli spojiti dobru zabavu i humano djelo te pomoći djeci bez roditelja i roditeljske skrbi.

U klubu Katran organizirali su koncert na kojem su glave zvijezde večeri bili popularni rockeri – Hladno pivo, a prihod od prodanih ulaznica namijenili su za pomoć djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Lekenik. Na taj su način pokazali da dobra zabava može imati humanitarni karakter te su među svojim vršnjacima podigli svijest o pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Večer u Katranu otvorila je Gimnazijalka Nika koja je sve prisutne očarala svojim pjevačkim umijećem, dok su atmosferu za dečke iz Hladnog piva zagrijali mladi demo bendovi Kraya i Goatfish.

Zvijezde večeri na čelu s odlično raspoloženim Mile Kekinom 'ro(c)kali' su punih sat vremena, a cijeli je Katran s njima pjevao u glas. Znojni, izmoreni, ali s osmijehom na licu srednjoškolci su ovu divnu večer ostavili iza sebe te u srcima ponijeli divnu uspomenu i neizmjeran osjećaj zadovoljstva što su pomogli djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Hvala vam!

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više